Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi volt az amin...

Anyukák! Mi volt az amin legutóbb elsírtátok magatokat? Miért?

Figyelt kérdés

Én a ma délutáni Született feleségeken, amikor a boltban túszul ejtették Lynettet, Juliet, stb... És ahogy Susan aggódott a lányáért... Na ott elpityeredtem. :)

Mikor múlik el az, hogy szinte bármin képes vagyok pityeregni?

2013. ápr. 9. 15:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ma délután a munkahelyemen, mert a férjemmel beszéltem telefonon, és olyan romantikusan fejezte ki, hogy szeret és hiányzok neki.

14 hetes kismama

2013. ápr. 9. 19:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 33 hetes kismama vagyok es aminap néztem először a Szülőszoba című műsort. Bőgtem amikor a nőt császározták végül és az tette fel a pontot az i-re amikor kiemeltek a babat. Még soha nem láttam ilyet.Totál k.o. :)
2013. ápr. 9. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:
a viasaton megy a nagy házalakítás.azon sírtam el magam,amikor meglátták az új házat.elég gáz,de ez van
2013. ápr. 9. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Ma este, amikor nem találtam a szekrényben a lányomnak a holnapi tízórait. Majdnem mindennap sírok valamiért... A férjem nehezen bírja. Harmadik babát várom, 25 hkm .
2013. ápr. 9. 21:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok. :)

Én is néztem a Nagy házalakítást, és én is elpityeredtem, mikor elment a busz. :)

2013. ápr. 9. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!