Anyukák, őszintén: mit gondoltok arról, ha valaki pár hónapos baba mellett konditerembe jár?
Figyelt kérdés
Heti 3-4 alkalommal, míg a baba az apával van.2013. ápr. 9. 12:34
21/26 anonim válasza:
Nem gondolok róla semmit. Mi közöm hozzá?
22/26 anonim válasza:
Mázlista, hogy van ideje magára. Bárcsak nekem is lenne segítségem.
23/26 anonim válasza:
Oszinten? Ezt gondolom! Hu de jo neki hogy ennyi energiaja van a baba mellett, biztos nem szoptat... Biztos tuti jol nez ki, barcsak fele ennyi motivaciom lenne a testedzesre... Kulonben nem art az apanak ha idot tolt gyermekevel, hamarabb lesz szoros kapcsolatuk, es biztos nagyon elvez a picivel lenni! Amugy te mit gondolsz? Oszinten!
24/26 anonim válasza:
Jól teszi,nem írom le magam védelmében,mivel sok itt az ítélkező rosszindulatú ember,hogy mikor hagytam először otthona gyereke mert vizsgáztam,vagy mert elmentem kávéznia barátnőmmel,hogy kicsit kiszellőztessem a fiam,vagy futni a barátnőimmel stb.
25/26 anonim válasza:
nagyon jól teszed, viszont a szaunáról én lebeszélnélek!
az ugye méregtelenít amit szoptatás alatt nem szabad mert a tejbe bekerülnek a méreganyagok.
szóval ezt az egyet hanyagold, a többire meg kitartást! :)))
26/26 anonim válasza:
Én nem vagyok konditerembe járós, csak itthon szoktam tornázni. Viszont semmi kivetni valót nem látok abban, hogy anyuka eljár, miközben a baba apukával van. Egész biztosan nagyon jól érzik magukat addig és csak mélyül a kettejük viszonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!