Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, őszintén: mit gondolt...

Anyukák, őszintén: mit gondoltok arról, ha valaki pár hónapos baba mellett konditerembe jár?

Figyelt kérdés
Heti 3-4 alkalommal, míg a baba az apával van.
2013. ápr. 9. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszi.
2013. ápr. 9. 12:52
 12/26 anonim ***** válasza:
5 ös vagyok igen magamból indultam ki, nekem 1-másfél óra testmozgás után nem jött úgy a tejem ahogy szerettem volna, plusz nálunk egy jó 20-30 perc a konditeremig elérni és akkor még átöltözök elvégzem visszaöltözök visszazötyögök (vagy ülök egy jót a dugóban) és nem értem haza 3 óra alatt, és 3 óránál többet meg nekem a pár hónaposom nem bírt ki, mást nem akartunk adni neki (vizet teát bármit). Meg mondjuk én pár hónapos alatt olyan 2-3 max.4re gondolok.
2013. ápr. 9. 12:59
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Kicsit furcsa, mert szembe meg mindig piszkálnak.

A lányom szopik 5-6 között, aztán visszaalszik én meg megyek kondizni. A fagyasztóban van anyatej, de nem szokott megéhezni. Sokszor még alszanak mindketten, mikor 8 után hazaérek. A férjemnek rugalmas a munkaideje, ráér 8-9 között beérni.

A tej miatt én is aggódtam, de nem csökkent. Ha csökkent volna, abbahagyom.

Sokan mondják, hogy csináljam otthon mert akkor a lányommal vagyok meg az ingyen van (nem mintha nekik kéne fizetni....), de nem bírom rávenni magam. Mindig találok valamit, ami halaszthatatlan :-)

2013. ápr. 9. 13:01
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha van kedve hozzá és megteheti jól teszi. Nekem személy szerint lenne rá lehetőségem, mert a férjem tudna addig vigyázni a gyerekre, de igényem nincs rá.

(Egyébként a közvetlen szomszédunkban van egy konditerem, én simán el tudnék menni akár minden nap úgy, hogy a baba észre sem venné, mert átmennék amikor alszik. Tehát ennyi információból nem lehet megállapítani, hogy esetleg emiatt bármi "kár" érné a babát.)

2013. ápr. 9. 13:01
 15/26 A kérdező kommentje:
2-2,5 órát vagyok távol: 30 perc oda-vissza, 70-80 perc torna, néha szauna, öltözés, zuhany, hajmosás-szárítás.
2013. ápr. 9. 13:05
 16/26 anonim ***** válasza:
Jól teszed, amit teszel. Ne foglalkozz az irigyekkel!!!
2013. ápr. 9. 13:09
 17/26 anonim ***** válasza:
Jòl teszed. Ên is szeretnék majd menni de még csak most lesz 3hònapos a babàm. Tied mennyi idős? Rendesen edzel vagy csak "könnyítetten?
2013. ápr. 9. 13:44
 18/26 A kérdező kommentje:

6 hónapos a babám, 1 hónapja járok. Azóta szinte végigalussza az éjszakát.

Könnyített torna, személyi edző állította össze a szoptatásra figyelve. Mondjuk azért elfáradok :-) Mellizom kimarad és nagyon figyelni kell a folyadékbevitelre.

2013. ápr. 9. 13:50
 19/26 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy egészségtudatos vagy, ami a magyar népesség nagy részére is ráférne. Otthon pedig nem lehet úgy tornázni, mint ha elmész otthonról, aki kicsit is ért ahhoz, hogy milyen egy igazi edzés, milyen mentálisan is kikapcsolni és mennyire relaxáló lehet a sportolás, az tudja, miről beszélsz. A gyereknek pedig két szülője van, az apja is teljes értékű felügyeletet jelent a gyerek számára (már ha normális és megtanulta a szükséges gyermekellátási tennivalókat, de sok férfi ezt lazán lerázza magáról).

Én azt gondolom példaértékű a munkamegosztásotok, és sok sikert kívánok a jövőben is!

2013. ápr. 9. 14:36
 20/26 zabmester ***** válasza:

Annyit, hogy jó neki.

Jó neki, mert rá tudja bízni a babát valakire.

Jó neki, mert van rá pénze, hogy kondizni járjon.

Jó neki, mert van akaratereje, hogy ezzel foglalkozzon.

Na, nekem ezek közül egyik se volt :D

De nem sajnálom attól, akinek ezek mind adottak.

2013. ápr. 9. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!