Miért érezzük azt, hogy fizetnünk kell az orvosnak, pedig lehet, hogy nincs is ott a szülés elejétől a végéig? Vagy miért "kell" egyáltalán fizetni, hiszen a fizetésemen kívül én sem kapok az ügyfelektől semmit pluszba (nem is várom el).
Szia!
Nálam két aranyszabály van: a nőgyógyászomhoz, fogorvosomhoz tíz körömmel ragaszkodom. Egyik sem maszek, mind a kettő sztk-s, de még ha a halálomon vagyok, akkor sem megyek máshoz. Nagy nehezen találtam meg mindkettőt, nem eresztem őket :)
Én azért éreztem úgy, hogy "kell", mert elég problémás volt az első terhességem, nagyon nem akartam az elejétől a végéig az ügyeletesnek elmesélni, hogy mi is van, volt a terhesség alatt. Ugyanis hiába a kiskönyv, meg a marha nagy adminisztráció, a kutya nem nézte meg se a kiskönyvet, se az abba át nem vezetett leleteket.
És miért is kérném ingyen, hogy bekocogjon, ha eljön az idő a szülésre? Nem az én hálapénzemből fog magának csilivili palotát venni, de ettől függetlenül majdnem az első perctől az utolsó utáni percig velem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!