Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szemét exem ahol tud,...

A szemét exem ahol tud, keresztbe tesz. Újabban az 5 éves fiam gyilkolhat nála zombikat a tableten. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
hiába kérem...itthon a pici soha nem ülne géphez, nem is engedném. Vagy: húsvét ELŐTT tart locsolást, és jön a nyúl..aztán 4 nap múlva újra jön a nyúl...de akkor már csak az egyik fiamnak, a másiknak nem. Ajándékokkal akarja megvesztegetni a fiaimat. Semmit nem tudok tenni :(
2013. ápr. 7. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Hát ez elég gáz, főleg azért, mert egy gyerek még nagyon befolyásolható. Adj minél több szeretetet a gyerekeidnek és akkor nem fogja tudni ellened hangolni őket.
2013. ápr. 7. 23:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Abból, amit írsz, nem teljesen értelek. Ezek nem olyan súyos dolgok.

Húsvétkor lehet, hogy nem tudtak együtt lenni, vagy miért Húsvét előtt tartotta a locsolást?

Ez a fajta számítógépes játék kicsit durva, főleg női szemmel. Én sem örülnék neki a helyedben, de ettől még lehet jó apa.

Az is természetes, hogy sok ajándékot vesz neki, főleg, hogy ő sokkal ritkábban láthatja, mint te.

Örülj neki, hogy foglalkozik a fiával, sok anya örülne a helyedben.

2013. ápr. 7. 23:19
 3/13 A kérdező kommentje:
BÁRMIKOR láthatja őket. Húsvét szombaton vitte el, vasárnap nálam voltak, hétfőn ÉN vittem őket locsolni (házon kívül várok), mert apa nem vállalja be, ebéd után elvihette őket megint. Akkor miért van szombaton és szerdán is húsvét nála? És öt évesen gép előtt ülni sztem durva!
2013. ápr. 7. 23:28
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

Ismerős, amikor a szüleim váltak nálunk is hasonló volt a helyzet. Így utólag visszagondolva simán csak az volt mindkettő minél jobban ki akart tolni a másikkal.

Szóval szabad megkérdeznem kedveském, hogy miért is baj, ha a gyerek apucit IS szereti?

2013. ápr. 7. 23:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a legdurvább,hogy szerintem a gyerekekre kellene figyelni,nem egymás hülyeségére..együtt kellene megoldani a problémákat,megbeszélni ezeket a dolgokat.
2013. ápr. 7. 23:36
 6/13 anonim ***** válasza:

A számítógépesdinek én sem örülnék, de az apának is joga van azt játszani a gyerekkel, amit akar.

Miért azzal foglalkozol, hogy ő mit csinál a gyerekkel? Neki is vannak jogai, és ezt nőként mondom. Örülj, hogy a gyereknek normális apja van, aki szereti és törődik vele. Nyilván mindketten szeretitek a gyereket. Miért lenne megvesztegetés az, hogy ajándékot vesz a saját fiának? Örülj neki, mert örül a gyereked.

A kérdésedben azt írtad "Semmit nem tudok tenni" Mégis, mit kéne???

És miért nem jöhetett újra a nyúl a másik fiadhoz?

Biztosan iszonyat nehéz egyedül nevelned a fiad, de próbáld inkább úgy felfogni, hogy az apja szereti a gyereketek.

Bocsánat, ha kicsit felháborodott a hangvételem, mert biztosan jó anya vagy. Csak én sem értem, hogy miért kell cívódni egy gyereken, ha mindkét szülő szereti őt?

2013. ápr. 7. 23:45
 7/13 A kérdező kommentje:
látom nem jutott el a lényeg: NEM lehet vele megbeszélni. Sokadik kérésre sem. De ha nem érted a kérdést, miért válaszolsz?
2013. ápr. 7. 23:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Noni ez utóbbi nem Neked szólt
2013. ápr. 7. 23:47
 9/13 A kérdező kommentje:

de úgy látom mindenki szerint normális, ha 5 évesen számítógépen gyilkolászunk, és a nyúl is jöjjön amikor akar, és akihez akar ... és vigye anya locsolni a gyereket, végül is ezt nem az apák szokták :)

köszönöm a sok értékes megnyilvánulást

2013. ápr. 7. 23:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem értem az exed viselkedését, 5 évesen abszolút nem kéne gépen játszania és gépeznie.Ez a locsolás össze-vissza sem logikus,érdekes exed van.
2013. ápr. 8. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!