A szemét exem ahol tud, keresztbe tesz. Újabban az 5 éves fiam gyilkolhat nála zombikat a tableten. Mit tudok tenni?
Abból, amit írsz, nem teljesen értelek. Ezek nem olyan súyos dolgok.
Húsvétkor lehet, hogy nem tudtak együtt lenni, vagy miért Húsvét előtt tartotta a locsolást?
Ez a fajta számítógépes játék kicsit durva, főleg női szemmel. Én sem örülnék neki a helyedben, de ettől még lehet jó apa.
Az is természetes, hogy sok ajándékot vesz neki, főleg, hogy ő sokkal ritkábban láthatja, mint te.
Örülj neki, hogy foglalkozik a fiával, sok anya örülne a helyedben.
Ismerős, amikor a szüleim váltak nálunk is hasonló volt a helyzet. Így utólag visszagondolva simán csak az volt mindkettő minél jobban ki akart tolni a másikkal.
Szóval szabad megkérdeznem kedveském, hogy miért is baj, ha a gyerek apucit IS szereti?
A számítógépesdinek én sem örülnék, de az apának is joga van azt játszani a gyerekkel, amit akar.
Miért azzal foglalkozol, hogy ő mit csinál a gyerekkel? Neki is vannak jogai, és ezt nőként mondom. Örülj, hogy a gyereknek normális apja van, aki szereti és törődik vele. Nyilván mindketten szeretitek a gyereket. Miért lenne megvesztegetés az, hogy ajándékot vesz a saját fiának? Örülj neki, mert örül a gyereked.
A kérdésedben azt írtad "Semmit nem tudok tenni" Mégis, mit kéne???
És miért nem jöhetett újra a nyúl a másik fiadhoz?
Biztosan iszonyat nehéz egyedül nevelned a fiad, de próbáld inkább úgy felfogni, hogy az apja szereti a gyereketek.
Bocsánat, ha kicsit felháborodott a hangvételem, mert biztosan jó anya vagy. Csak én sem értem, hogy miért kell cívódni egy gyereken, ha mindkét szülő szereti őt?
de úgy látom mindenki szerint normális, ha 5 évesen számítógépen gyilkolászunk, és a nyúl is jöjjön amikor akar, és akihez akar ... és vigye anya locsolni a gyereket, végül is ezt nem az apák szokták :)
köszönöm a sok értékes megnyilvánulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!