Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vivodom. Mi lenne a helyes...

Vivodom. Mi lenne a helyes ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
kislányom3honapos.az apjával a terhesség alatt megromlott a kapcsolat.honapokig felénk sem nézett.kislányát sem látta még annak ellenére hogy értesitettem amikor megszületett.nekem kéne őt keresnem hogy lássa a gyermekét?olyan gyönyörű baba.

2013. ápr. 7. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. De ezt neked kell eldöntened.

Véleményem szerint az a pár forint a gyerekedé, és őt megilleti. Ha nem lesz szükséged arra a pénzre, akkor félreteszed a gyereknek.

A jövedelmét nem tudja eltitkolni, majd letiltják a fizetéséből.

Másrészről gondold el, majd megkérdezi egyszer ki az apám? Miért a te nevedet viselem? Így emelt fővel állhatsz majd elé.

A legjobb az, ha ezt a gyámhatósággal egyezteted, hogy is zajlik pontosan egy ilyen eljárás.

Azért remélem, hogy állnak melletted rendes emberek.

2013. ápr. 7. 22:55
 12/14 A kérdező kommentje:
természetesen a családom maximálisan mellettünk áll.olyan furcsa hogy nézem a babám imádom szeretem .az apát gyülölöm mégis jo érzéssel töltene el ha ő is láthatná
2013. ápr. 7. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
:( Valószínűleg én is így éreznék... De sajnos, az ellen, hogy egy ilyen érzéketlen tuskó, nem tehetsz semmit. Ő marad le minden jóról, a legszebb dologról az életben.
2013. ápr. 7. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:
En is megcsinalnam a procedurat! Ha nem kell a penz, tedd felre! Havi 30, evi 300, 18 ev alatt? Mehet belole egyetemre, jo lesz a lakasaba stb. Apa meg erezze, hogy a donteseiert, cselekedeteiert felelosseget kell vallalni!
2013. ápr. 8. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!