Ti csemetétek is gyűjtötte valamelyik matricát?
Az Óceán Mániásat most kezdtük el, de már elég sok van benne, mert az összes nagyszülő ott vásárol rogyásig, aztán mindig hozzák tízesével a matricákat.
A Penny-s albumról még nem hallottam, ott nem szoktunk vásárolni, nagyon messze van nekünk.
Mondjuk én nem bízom benne, hogy tele lesz az album. A Szafari Mániás sem lett tele, meg a Dzsungel Mániás se, viszont még mindig van itthon mindkettőhöz kb. 100-100 darab csere matrica, ami már senkinek sem kellett, vagy senki se tudott olyat adni érte, ami ne lett volna meg.
Ezért használom a Teszvesz és egyéb internetes oldalt.
Ott veszem meg a kimaradt matricákat, de csak akkor, ha már a gyűjtési idő vége fele vagyunk.
Mindig van fent egy rahedli. Lehet licitálni is és villámáron is megvenni.
Valamint ott adom el én is a felesleges matricákat. így postával együtt ugyanott lyukadok ki :)))
A safari mániás gyűjtésnél teszveszen volt egy csajszi, aki a matricákat megcsinálta nyomtatva.
50 Ft/db-ért adta őket. Tőle pár darabot rendeltem és szinte ugyan olyanok voltak, mint az eredetiek.
én a sparost gyűjtöm a fiamnak
az elsőt teljesen kigyűjtöttem,a másodikat nem sikerült,maradt kb 10,amit nem sikerült,pedig volt vagy 200 cserém
a harmadikból most még 50 db hiányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!