Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel előzhetem meg, hogy az...

Mivel előzhetem meg, hogy az anyukámtól ne kapjam el az új influenzát?

Figyelt kérdés
tegnap lett beteg, holnap megy orvoshoz, akkor rendel. Teljesen új influenza szerű tünetei vannak (vagyis amit a neten olvastam). 24hetes terhes vagyok
2009. szept. 21. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre költözz el otthonról, ha ott laksz. Ha nem, akkor ne találkozzatok, amíg meg nem gyógyul!
2009. szept. 21. 19:32
 2/5 A kérdező kommentje:

hát nem tudok elköltözni sehova... :-(

Most mit csináljak?

fertőtlenítettem a kádat fürdés előtt, kimostam a törülközőket,lemostam a kilincseket, sűrűn kezet mosok.

2009. szept. 21. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél maszkot,talán az is védeni fog egy picit,sűrűn szellőztess,fertőtlenítés az ok.Bár én is mennék,anyóshoz,barátnőhöz,baráthoz bárkihez:)
2009. szept. 21. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha egy légtérben vagytok, nagyon kevés a fertőtlenítés...mondhatni, inkább csak késlelteted, hogy elkapd.

Igaza van a 2.-nak, barátnő, párod, stb, bárkihez, csak most el onnan... :S

1. voltam

2009. szept. 21. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz költözni, akkor fertőtlenítés, maszk, sok szellőztetés. Vitamin.
2009. szept. 22. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!