Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha szülentendő ikerlányaimnak a Boróka és a Bíborka nevet adom?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 19:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem idétlen. Ovisoknak még talán, de két tininek már cikik ezek a nevek, felnőttként meg pláne. Kérdező, te szívesen viselnéd ezeket a neveket? Én pl. nem.
2013. ápr. 6. 21:51
 22/25 anonim ***** válasza:
50%

Pont ezt akartam írni, amit az előttem szóló.

Kérdező, ezek a gyerekek egyszer felnőnek!!!

Kisbabának aranyos becenévnek, na de felnőttként?!?

Nevetséges és komolytalan.

Dr. Nagy Boróka ügyvéd..., Nagy Boróka pénztáros..., Nagy Bíborka fodrász... látod már, milyen idétlen ez a két "név" egy felnőttnek?

2013. ápr. 6. 22:00
 23/25 anonim ***** válasza:
33%
Nekem nem tetszik a becézős végződés miatt. Olyan, mintha örök életében kisgyerek maradna.
2013. ápr. 6. 22:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek, de ha neked igen, akkor add nyugodtan.
2013. ápr. 7. 11:40
 25/25 Sisem válasza:
Végülis hogy döntöttél? Szerintem aranyos mind a kettő, lehet őket becézni többféleképpen: Boró, Borka, Bori, Bíbor.
2013. máj. 28. 19:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!