Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha szülentendő ikerlányaimnak a Boróka és a Bíborka nevet adom?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 19:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
71%
Semmi, Bogyó és Babóca ne legyen de így semmi.
2013. ápr. 6. 19:08
 2/25 anonim ***** válasza:
62%
Nekem kicsit fura, de nem mindegy hogy mit szólnak mások? Ne legyen megfelelési kényszered, ami nektek a pároddal tetszik, azt adjátok. Minden nevet leszól úgyis valaki.
2013. ápr. 6. 19:08
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Sok boldogságot. A gúnyolódókkal ne törődj.
2013. ápr. 6. 19:09
 4/25 anonim ***** válasza:
50%

Nekem nem tetszik, de nem is nekem kell hogy tetszen hanem Neked és az Apukának!

Gratulálok!!!

2013. ápr. 6. 19:10
 5/25 anonim ***** válasza:
48%

Bóra és Bodza nevű iker lányokat ismerek akinek a kishúguk Bori.

Nagyon aranyosak.

2013. ápr. 6. 19:10
 6/25 anonim ***** válasza:
42%

Bíborka és Bársonyka sokkal jobb :))

Szegény gyerekek...de lényeg hogy neked tetszik.....

2013. ápr. 6. 19:13
 7/25 anonim ***** válasza:
60%
Lehet Toboz, az tutti egyedi, vagy Matyó.
2013. ápr. 6. 19:14
 8/25 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem rémesek ezek a nevek...főleg a kicsinyítőjelzőnek tűnő "ka" miatt.. Janika se lesz örökké kisfiú a homokozóba, hanem János felnőttkorában.

Hogy lehetne egy Bíborka nevű lány magabiztos ilyen névvel? Én szégyellném, ha engem hívnának így..

2013. ápr. 6. 19:16
 9/25 anonim ***** válasza:
43%
Biborka uborka, bibircsok
2013. ápr. 6. 19:18
 10/25 anonim ***** válasza:
46%
Jesszusom, azért névválasztásnál muszáj a többség véleményére hallgatni, mert ki a büdös francot érdekel hogy a 7 milliárd emberből csak neked tetszik, amikor a gyerekeid 14-15 éves korukra gyűlölni fognak a neveik miatt, nem azt próbálod eldönteni, hogy hány centis platform szegecses acélbetétesbe menj esküvőre, hanem hogy hogy cseszel ki a két születendő gyermekeddel..és mivel nagy eséllyel ugyanoda fognak bölcsibe/suliba járni, így főleg kicseszel mindenkivel, mert nem hogy a kinézetük alapján alig lehet őket megkülönböztetni, még a nevük is szinte ugyanaz...ne legyél már ilyen szemét. De nekem mindegy.
2013. ápr. 6. 19:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!