Szeretnék még egy gyereket, de.!?
Én 16 éves koromig éltem egy szobában a 4 és fél évvel fiatalabb húgommal. Én nagyon szerettem egy szobában lenni vele, mai napig nem szeretek egyedül lenni hosszú távon. Ő viszont - bár még 12 éves sem volt - majd' beleőrült.:) Pedig én kamaszodtam és én alkalmazkodtam hozzá, mégsem bírta elviselni. Ez akkor nagyon rosszul esett, de így felnőtt fejjel már tudom, hogy nem ellenem irányult a dolog, csupán ő inkább magának való és nem mellesleg nagyon különbözünk sok dologban.:) Viszont mindketten felnőttünk és túléltük! Nem tudom milyen lenne a húgom nélkül, de az biztos, hogy unalmasabb és örülök, hogy van egy testvérem.:)
A kérdésedre válaszolva szerintem is simán vállalhattok még egy gyereket, ha csak ez tart vissza, ők is túl fogják élni és ti sem tudhatjátok mit hoz a jövő. Lehet, hogy 5-10 év múlva elköltöztök vagy ne adj' Isten elváltok a férjeddel, akkor is külön fogtok menni. Mellesleg nekünk is egy évig volt meg a külön szoba, mert utána elváltak a szüleink és anyával és a húgommal osztoztunk egy szobán nagyimnál 4 évig(!!). Utána lett sajátunk, de ott is csak egy évet töltöttem, mert utána összeköltöztem a párommal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!