Szülés után hogy sikerült lefogynotok?
Mennyi idő után és milyen sikerrel?
10 kg-t kellene fogynom kb.
Sajnos nem szoptatok :(
Én 85kg-san mentem szülni, 76 kg-san jöttem haza a kórházból, most pedig 58kg vagyok. Nem aerobikoztam, nem koplaltam. Egyszerűen odafigyeltem rá, hogy mit eszem! Nálam a mértékletesség volt a kúlcsszó!! Délután 3 után no édesség, no szénhidrát, inkább gyümi, zöldség! Teljes kiörlésű lisztből készült pékárut ettem, azt is csak reggel. Ebédre normál kaja, de kis adag! Napi 5-6-szor étkeztem, joghurtot uzsonnára, tízóraira valami gyümi, vacsorára sokszor 10 dkg párizsit, sajtal, zöldségekkel persze kenyér nélkül!! És nem éheztem!!
Remélem tudtam segíteni! kivánom, hogy sikerüljön leadnod a plusz kilókat!!
Nekem sajnos nem indult be a tejem, így a fiam négy hetes korában elkezdtem tornázni és odafigyeltem arra, hogy mit eszem. Sok zöldség, sok gyümölcs, sok fehérje (hús és tejtermék), szénhidrát kevés és az sem fehérkenyér, cukor formájában.
Torna heti öt napban (ez azóta is megmaradt, pedig már ismét babát várok, de én az első baba előtt is sportoltam, mert szeretek). Amikor kezdtem, akkor másfél hónapig zsírégető tornát csináltam (például a Norbi tornák ilyenek), majd áttértem az alakformálóra (pl. Rubint R. dvd-k). Otthonról elszabadulni nem nagyon tudtam a fiam nélkül, de ő megszokta, hogy minden reggel tornázom, így a mai napig belefér az időbe, mászó babaként ő is fetrengett mellettem, próbált utánozni. :-)
Összességében három hónap alatt ment le teljesen a 17 kg plusz, illetve még 2 kg.
A torna lényegét én nagyon-nagyon kiemelném, mert szeritem hatalmas nagy különbség van aközött, hogy valakin nincs plusz kg és a terhesség előtti súlyán van, meg aközött, hogy valamilyen sportnak köszönhetően feszes a teste, nincs narancsbőr, formás izmos combjai vannak, kerek feneke, illetve fitt és energetikus. Mert én ezeket mind megkaptam a sporttól, nem csak a régi súlyomra tértem vissza.
Torna!
Ha esetleg nincs hozzá kedved, akkor séta, séta, séta!!! Babakocsitolás remek sport! Akár napi 5-6 km is!
Ugyanezzel a kérdéssel bíbelődtem. 2hete reggel Norbi, este Réka, 10-ből 2 kg lement, +figyelek, hogy mit eszem és mielőtt kinyitnám a fűtőt, megkérdezem magamtól, valóban éhes vagyok-e. Sokszor bizony nem, csak vmi szeretetpótlékként ettem volna.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!