Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hogy sikerült...

Szülés után hogy sikerült lefogynotok? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
Nem szedtem fel sokat 15 kilót ebből lement 13 így csak 2kiló felesleg van de alapból szeretnék fogyni nem sokat mert átlag a testalkatom,csak szeretném ha feszesebb lenne a bőröm és picivel jobb lenne az alakom.
2011. jan. 7. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:

esténként lejárok tornázni, heti 3x, és rengeteget sétálok a babával. mióta tud menni, amúgy sem hagy leülni egy pillanatra sem :) és este nem nassolok a tv előtt

(pedig de szerettem nyugiba vacsizni miután lefektettük...:) na ezt már jópár hónapja kihagyom...:(

2011. jan. 7. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
sztem az étkezés meg a mozgás. pl. én a kajára odafigyeltem, de mozogni a napi baba körüli dolgokon kívül nem tudtam, mert nem volt kire rábízni. így rajtam maradt szülés után 4 kiló, és az még meg is van, 2 év után is. most meg jön a 2. baba. :)))
2011. jan. 7. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Én R.Rékáztam. Van neki 20 perces tornái, attól függ, h honnan akarsz fogyni. Így mikor letettem a kiscsajt ebéd után aludni, gyorsan tornázam egy 20 percet, és utána még volt időm a vasalásra, teregetésre, vagy ami d.e-ről elmaradt.
2011. jan. 7. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Kevesebb szénhidrát, sok folyadék, némi mozgás, ami még épp belefér a két gyerek mellett. Pl ugráló kötelezni szoktam 20 percet. Még szoptatok is, de ez még nem ment a tej rovására, viszont szépen mennek le a kilók. 61 kiló vagyok most, 58 a cél, hogy kényelmesek legyenek a 36-os cuccaim :)
2011. jan. 7. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!