Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 12. héten belül nem fejlődi...

Ha 12. héten belül nem fejlődik a baba megfelelően, vagy megszűnik a szívhang akkor fizetős az abortusz?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 11:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha már nincs szívhang, akkor nem abortusznak hívják a műtétet, mert vetélés zajlik. Tehát nem lehet abortusz, ha már nincs élő magzat, ezért nem lehet díja hacsak nem magánkórházban csináltatja.

Nekem kétszer volt vetélésem, ugyanígy, hogy 8 hetesen volt szívhang, 9 hetesen már nem. Magán dokim volt, a kórházban csinálta a műtétet, nem adtam neki (sem) pénzt érte.

2013. ápr. 4. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:

vetélésnél egy forintot sem kell fizetni a mütét miatt.

amit a kedves rokonod mondott hogy csak akkor lenne ingyenes ha ràszorulo lenne.azt a védőnő szokta mondani amikor probàlja lebeszélni az abortuszròl.

én 100%-ra veszem hogy hazudik!

ha nincs tb akkor sem kell érte fizetni,mert ettől a mütéttől a nő élete is mulhat.

2013. ápr. 4. 14:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hát ez szomorú :((
2013. ápr. 4. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Én sógornőm is így volt, legalábbis nekünk azt mondta, nem fejlődik a baba jól, ezért vetettik el a babáz, közben meg mondták, hogy fizetni kell érte. Szal nem akarták a babát:( Ami rosszul esett, mert nekünk meg nem sikerült régóta:(
2013. ápr. 4. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
szia. én erre az oldalra nem szeretk nyivánosan írni, mert sok buggyant ember van... nekem volt egy ismerősöm elhalt magzatra amit nem "vetélt" el azt mondta neki a doki, hogy vagy kifizeti az abortuszt vagy megvárja amig magától megindul a tényleges vetélés. Nekem viszont szó nélkül megcsinálták. azt mondta a doki minél hamarabb elveszik annál több az esélyem újabb babára. nem szeretném sem pártolni sem mellette szólni, de nekem ez személyes tapasztalat - bár az én ismerősöm is csak mondta ezt én nem hallottam az orvos szájából - nekem is hihetetlen, főleg hogy belehalhat akár...
2014. jan. 28. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!