Bendegúz - A Bendegúz hun eredetű férfinév, a mondák szerint Atilla (hun uralkodó) apja volt.
2009. szept. 21. 12:16
23/31 anonim válasza:
Nekem az Ivó nem tetszik mint fiu név.
2009. szept. 21. 12:26
24/31 anonim válasza:
Kunigunda, Brünhilda
Töhötöm, Györk
2009. szept. 21. 13:26
25/31 anonim válasza:
Ami a legnépszerűbb nevek listájának első 20 helyén van. Én szeretem az egyedi, de nem szélsőséges (pl. nagyon ősmagyar, erőltetetten magyarított vagy anyáink korában túl népszerű) neveket. Egyébként egy sor babás ismerősöm van, egyszer megnéztem és az ÖSSZES baba neve benne volt az első 20-ban. Szerintem ezek olyan nevek lesznek idővel, mint ma a József, László, Mária, lassan az Alexandra, stb. Túlhasználjuk őket.
2009. szept. 21. 13:36
26/31 anonim válasza:
amerre megyek csak Lili, meg Dorka lánynév ismert. Már meghallom és rosszul vagyok tőlük. Pedig amúgy szép nevek, csak ne adná minden második anyuka ezt a gyerekének. Fiúban a Botond az nagyon gáu, de a bendegúz is elég cinkes
2009. szept. 21. 13:44
27/31 anonim válasza:
Nálam a Bonaventura, mint fiunév veret ki a biztosítékot, mikor megvettem az utónévkönyvet. De nem adnám még a lányomnak a Pálma nevet sem.
Érdekes nevű ismerősöm Arianna volt, aki első nap közölte, hogy ő nem Marianna. Persze, hogy rajt ragadt. De volt még Ingrid ez sem gyakori.
Én azt utálom, ha a szülő direkt poént csinál szegény gyerek nevéből. Van Mikulás Virág, Cserepes Virág, és Fehér Virág, Vad Rózsa nevű ismerősöm. Na ezeket nem értem miért kell. Szegények halálra voltak cukkolva.
2009. szept. 21. 15:01
28/31 anonim válasza:
Az én lányom Lilien, és én egy ilyen nevű gyereket sem ismerek.
Én nem adnék : Napsugár, Kavics, Angyalka, Felhő és társai, meg a szappanopera nevek.
2009. szept. 21. 16:38
29/31 anonim válasza:
Csenge, egyszerűen utálom ezt a nevet
2009. szept. 21. 18:45
30/31 anonim válasza:
Eperke,Lili,Nóra,Noémi(bocsi ha valakit megbántok ezekkel a nevekel)de ez az én véleményem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!