Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is kiakadnátok vagy csak...

Ti is kiakadnátok vagy csak mi fújjuk fel a férjemmel?

Figyelt kérdés
Második alkalommal vigyázott egy 60-as éveiben járó néni a kisbabánkra. Mikor hazaértem, közölte, hogy megpróbálta bekapcsolni a sütőlapot meg a tűzhelyet, mert kíváncsi volt, hogy működik, de nem sikerült. Illetve a könyvespolcunkról levett pár könyvet, mert olvasgatott egy kicsit.
2013. ápr. 3. 14:03
1 2 3
 21/28 krisztivan ***** válasza:
100%
Nem lehet,hogy a néni előre gondolkodott? Ha esetleg felébred a baba akkor lehet melegíteni kell neki valamit és akkor ne álljon ott mint egy balf.z? De ha valamit nem akarok hogy hozzányúljanak(és még bizalmas irat is)akkor azt előre letisztázom.Egy picit értem a kiakadásod de úgy gondolom,hogy előre le kell tisztázni a dolgokat.És szerintem sokkal több bizalmat szavazott azzal a néni nektek,hogy elmondta.Nem elhallgatta:-)
2013. ápr. 3. 14:45
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
gondolhatjátok így, csak ezekkel az igényekkel kutya kemény lesz nektek bébiszittert találni. nem szólhat a nénike előre olyan dolog miatt, ami mondjuk csak 3 óra múlva jut eszébe egyáltalán. az sem reális, h mindenben bebiztosítsa magát: "elképzelhető, h megnézek majd két könyvet a polcon, esetleg 3-at is. szabad?" a tűzhely tényleg nem szokványos dolog, de higgyétek el, h a privát szféra tiszteletben tartása mellett mindenki megnézi egy lakásban azt, ami őt érdekli, ha órákra "egyedül" van hagyva benne. lehet ezt nem szeretni, de ilyen az emberi természet, nehéz lesz olyat találni, akiben ez nincs meg.
2013. ápr. 3. 14:50
 23/28 anonim ***** válasza:
92%

Ugyan már!

Egy idősödő néniről van szó, aki valószínűleg nem látott még modern tűzhelyet és kíváncsi volt!

És nyilván azért említette meg, mert félt,hogy elnyomkodta!

Ez legyen a legnagyobb bűne!

2013. ápr. 3. 14:50
 24/28 A kérdező kommentje:
:-) Nem rakatok fel kamerát. S igen, sosem tudhatom, mit használt és mit nem (a parfümömet azért észrevenném :-)).
2013. ápr. 3. 14:52
 25/28 A kérdező kommentje:
Abban igazat adok krisztivan-nak, hogy előre tisztázni kell(ett volna), hogy mit szabad és mit nem (a tűzhelyre semmi szüksége nem volt, így eszembe sem jutott megemlíteni, a munkájához szükséges dolgokat pedig megmutattam, kikészítettem, szóval úgy érzem, tisztáztam, sőt a tv-vel elfoglaltságot is ajánlottam, tehát azt a témát is körüljártuk, mivel tudja magát elfoglalni, ha alszik a pici). Illetve némileg abban is igazat kell neked adnom, hogy nem a sunyiságáról adott tanúbizonyságot, mikor elmesélte a sütőt és a könyveket.
2013. ápr. 3. 15:11
 26/28 zabmester ***** válasza:
100%
Hát azt én is furcsállnám, hogy kapcsolgatja a sütőt, hogy működik-e, viszont abban semmi kivetnivalót nem találnék, hogy levett egy-egy könyvet a polcról, és olvasgatott, én ehhez nem várnék előzetes engedélykérést. Ha egyedül (vagy kisbabával) lennék egy idegen lakásban, szerintem én is szó nélkül vennék le könyvet a polcról, ha unatkoznék, függetlenül attól, hogy máshoz nyilván nem nyúlnék, nem kutakodnék, de nálam a könyv az mindig is olyan dolog volt, hogy azt szabadon olvashatja bárki (elvinni persze más).
2013. ápr. 3. 15:43
 27/28 anonim ***** válasza:
81%
Én sem látok a sütő/főzőlap kipróbálásában semmi kivetni valót. 60-as éveiben járó néni, valószínűleg neki hagyományos, gáztűzhelye van, érdekelte a modern készülék. Nekünk érintőpaneles elektromos főzőlapunk van, és egy jó kis villanytűzhely. Már többször előfordult hogy vendégek megkértek rá, hogy kapcsoljuk be, mert még nem láttak ilyent. A néni lehet, hogy inni ment a konyhába, észrevette, érdekelte, ki akarta próbálni. Nincs ezzel semmi gond.
2013. ápr. 3. 21:19
 28/28 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem felfújjátok. A bébiszitter nem arról szól, hogy vigyázzban ül a fotelban és minden szarra rákérdez, hogy lehet-e.

Nyilván ne turkáljon a bugyis fiókodban, ne zabálja ki a hűtőből a kedvenc sajtodat, ne próbálja ki a rúzsodat, de azért az, hogy nem kért engedélyt az olvasásra, meg megnézte hogy működhet a tűzhely... Komolyan.

Jön egy vendég és megáll a könyvespolc előtt, ha le vesz valamit biztos nem akadok ki, hogy nem kérdezte meg, hogy leveheti-e mégis miért ne? Semmi baja se lesz. Főleg, ha magában van valaki órákat, akkor egyértelmű, hogy hadd olvasson.

Ja, hogy a tv-t megmutattad? Volt itt már olyan kérdés is, hogy anyós vigyázna a gyerekre, de tv-t akar nézni hát hogy képzeli úgy nem is lehet vigyázni a gyerekre, hogy megy a tv irgumburgum. Úgy látszik tök mindegy, mit csinál, aki a gyerekre vigyáz, úgyis hülye.

2013. ápr. 4. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!