Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is kiakadnátok vagy csak...

Ti is kiakadnátok vagy csak mi fújjuk fel a férjemmel?

Figyelt kérdés
Második alkalommal vigyázott egy 60-as éveiben járó néni a kisbabánkra. Mikor hazaértem, közölte, hogy megpróbálta bekapcsolni a sütőlapot meg a tűzhelyet, mert kíváncsi volt, hogy működik, de nem sikerült. Illetve a könyvespolcunkról levett pár könyvet, mert olvasgatott egy kicsit.
2013. ápr. 3. 14:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ha nem csinált kárt, akkor nem értem mi a gond. Vagy történt valami baj?
2013. ápr. 3. 14:04
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
A mosdót azért használhatja? :) Szerintem kicsit felfújjátok. Ha nem okozott kárt, akkor miért lenne baj? Meg mondjuk ha a baba alszik, akkor miért ne olvashatna kicsit?
2013. ápr. 3. 14:11
 3/28 anonim ***** válasza:
95%

Mekkora poén lenne, ha bosszúból a szőnyegre szarna, mondván fogalma nem volt kimehet-e a WC-re :D

Bocs kérdező, de ez kicsit röhejes :)))

2013. ápr. 3. 14:13
 4/28 anonim ***** válasza:
95%
Ha a gyermekedet nem félted tőle, akkor a használati tárgyaidat miért? Ha nem bízol benne, akkor ne rá bízd a gyermekedet sem.... Igen, ti fújjátok csak fel a férjeddel....
2013. ápr. 3. 14:15
 5/28 anonim ***** válasza:
94%

ti fújjátok fel. idős néni, azt nézte meg, ami őt érdekli :-). szerintem ez tök érthető. én a hifit kapcsoltam volna be vagy a tévét, ha nálatok bébiszitterkedek :)

szerintem ez nem megy túl egy határon, senki sem fog szalvétán járkálni, amíg vigyáz a ygereketekre. nem lopott, nem tett kárt semmiben, nem túrkált a cuccaitok között. mi baj van azzal, h érdekelte a sütő?

2013. ápr. 3. 14:16
 6/28 anonim ***** válasza:
93%

De miért te nap 24. órájában a gyerek mellett állsz. Akkor te egy percet nem aludtál azota mióta megvan a gyerek?

Igen te fujjod fel.

2013. ápr. 3. 14:16
 7/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha esetleg az a gond, hogy hozzányúlt a ti dolgaitokhoz: beengedted az intim szférátokba, a házatokba, tehát innentől nem meglepő, hogy levesz egy könyvet és olvasgat, mellesleg mi a gond ebben?!
2013. ápr. 3. 14:19
 8/28 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazatok van, de engem úgy neveltek, hogy kérdezzem meg, mit szabad, s mit nem. A sütőlapot nagyon szívesen megmutatom, hogy kell bekapcsolni, ha kérdezi, s természetesen a könyveinket is nyugodtan elviheti akár kölcsönbe is, ha kéri. Nekem csak az fura, hogy nem kér(dez), hanem utólag közöl.

Korábban a nagyfiamra egy másik néni vigyázott. Persze sosem lehetek biztos benne, hogy ő ugyanezeket nem követte el (bár hozzáteszem, ő pl. megkért bennünket, hogy mutassuk meg, mi hogy működik), illetve ott annyiban más a helyzet, hogy csak az ébren lévő 3 évessel volt csak itthon, tehát kevesebb alkalma lett volna pl. saját szórakoztatására olvasgatni.

A wc-s/ szőnyeges példát azért egy kicsit erősnek érzem.

2013. ápr. 3. 14:21
 9/28 anonim ***** válasza:
92%
Azért nekem az egy kicsit fura, hogy a tűzhellyel szórakozik, ha amúgy nem akart semmit főzni, vagy sütni. A könyv nem zavarna, amennyiben akkor olvasgat, amikor a gyerek alszik.
2013. ápr. 3. 14:23
 10/28 A kérdező kommentje:
Igen, beengedtem a lakásomba, rábíztam a gyermekemet. Tehát bizalmat szavaztam neki. Épp ezért érzem úgy, hogy visszaélt vele. Én nem turkálok mások holmijai között.
2013. ápr. 3. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!