Ti is kiakadnátok vagy csak mi fújjuk fel a férjemmel?

Mekkora poén lenne, ha bosszúból a szőnyegre szarna, mondván fogalma nem volt kimehet-e a WC-re :D
Bocs kérdező, de ez kicsit röhejes :)))

ti fújjátok fel. idős néni, azt nézte meg, ami őt érdekli :-). szerintem ez tök érthető. én a hifit kapcsoltam volna be vagy a tévét, ha nálatok bébiszitterkedek :)
szerintem ez nem megy túl egy határon, senki sem fog szalvétán járkálni, amíg vigyáz a ygereketekre. nem lopott, nem tett kárt semmiben, nem túrkált a cuccaitok között. mi baj van azzal, h érdekelte a sütő?

De miért te nap 24. órájában a gyerek mellett állsz. Akkor te egy percet nem aludtál azota mióta megvan a gyerek?
Igen te fujjod fel.

Lehet, hogy igazatok van, de engem úgy neveltek, hogy kérdezzem meg, mit szabad, s mit nem. A sütőlapot nagyon szívesen megmutatom, hogy kell bekapcsolni, ha kérdezi, s természetesen a könyveinket is nyugodtan elviheti akár kölcsönbe is, ha kéri. Nekem csak az fura, hogy nem kér(dez), hanem utólag közöl.
Korábban a nagyfiamra egy másik néni vigyázott. Persze sosem lehetek biztos benne, hogy ő ugyanezeket nem követte el (bár hozzáteszem, ő pl. megkért bennünket, hogy mutassuk meg, mi hogy működik), illetve ott annyiban más a helyzet, hogy csak az ébren lévő 3 évessel volt csak itthon, tehát kevesebb alkalma lett volna pl. saját szórakoztatására olvasgatni.
A wc-s/ szőnyeges példát azért egy kicsit erősnek érzem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!