Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szulés utánni fogamzásgátlás?

Szulés utánni fogamzásgátlás?

Figyelt kérdés

Miko lehet szulés után leghamarabb antibábit iratni ? 6hetes kontrolon vagy pl holnap megyek varrás kiszedetésre-császár volt- és már akkor is lehet ?

Azt tudom hogy csak 6 hét után lehet szexelni :)

2013. ápr. 3. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csak olyat lehet amit szoptatás mellett is szedhetsz,viszont azok nem tul megbizhatóak.
2013. ápr. 3. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Az attól függ.Az orvossal beszéld meg.

Én például a 6 hetes kontrollon,már megkaptam

a receptet,de mivel még szoptatok,ezért

olyan fog.gátlót kaptam,ami mellett lehet

szoptatni nyugodtan.Tehát én már a 6 hetes

kontroll óta szedem.

2013. ápr. 3. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem spirálom van,mert 1 éves Babym még szopizik és Dr. Hamvas Ferenc orvosom azt mondta,hogy ezek a szoptatäs alatt szedhető fogamzásgátló tablettákban marha sok hormon van,és a védelmük csak50 százalék körüli!! Szóval vagy spirál vagy bogyó mellé óvszer!!:)
2013. ápr. 3. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pl.véreztem mindegyik fog.gátlótól az első gyerekemnél,amit szoptatáskor lehet szedni.Ezért most meg sem próbáltam.Spirált rakatok fel.Remélem ezzel nem lesz gond!
2013. ápr. 3. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:

8 hete szültem, a múlt héten rakattam fel spirált.

Nem akartam gyógyszert szedni, az óvszert pedig utáljuk mindketten. 2 gyerekünk van, egyelőre nem tervezünk 3. babát, így hosszú távban gondolkodtam a spirállal. Árban, megbízhatóságban nekem most a legjobbnak tűnik.

2013. ápr. 3. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy minden orvos mást mond. Én is szoptatok, gyógyszert írt fel a dokim 6 hetes kontrollon. Ő azt mondta a spirált nem ajánlja első baba után, meg a 3 havonta adható injekciót sem.
2013. ápr. 3. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!