Szerintetek is lehet így fogamzásgátlót szedni? Csak úgy mensi nélkül?
Figyelt kérdés
4hónapja abba hagytam a tabit mert nem vált be. Folyton vérezgettem.Miután abba hagytam nem jött meg a mensim 3hónapig. Elmentem a dokihoz. Mindent rendben talált megvizsgált stb. És írt fel egy új tabit és azt mondtam el is kezdhetem szedni. Tényleg lehet így? És ha így kezdem el szedni mikortól véd megint?Köszönöm a válaszokat.2012. okt. 29. 14:38
1/3 anonim 

válasza:

Én nem tenném. Alapvetően nem jó ötlet elnyomni a normál ciklust, de ha nincs, akkor végképp nem az a megoldás, hogy elkendőzzük, hanem az, hogy megkeressük az okát, miért nincs ciklus. Nem évekkel később szenvedni, hogy miért nem lehet baba, vagy miért nem áll be újra. Most van itt az ideje, érdemes utánajárni, mi az oka a ciklus hiányának? Női vagy férfi hormonok, cukor-inzulin, pajzsmirigy, ciszták...stb?
2/3 A kérdező kommentje:
Teljes kivizsgálás volt.....minden hormont meg kutya fülét megnéztek és minden "rendben volt". Ezért is érdekes. Köszönöm a válaszodat szerintem megkérdezek egy másik orvost is.
2012. okt. 29. 17:24
3/3 anonim 

válasza:

Olyan nincs, hogy minden rendben, de nincs vérzés. Ilyen egyszerűen nincsen!
Ne szedj tablettát, ha így kiiktatta a peteérésed, mert később ugyanez lesz. Aztán majd ha babát akarsz, akkor lehet mászkálni a dokihoz, hogy ugyan vmit adjon már, hogy legalább peteérésed legyen.
Keress egy normális endokrinológust, és kezeltesd a bajod, mert ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!