Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 100forintos boltból szoktatok...

100forintos boltból szoktatok játékokat venni?

Figyelt kérdés

4 éves lányom van, én szoktam neki venni onnan játékokat. szerintem nem ciki, nem tudok neki minden hónapban 6 ezerekért a játékbolba vásárolni. ki van még így ezzel? szerintem egész jó dolgokat lehet venni, multkor a kis konyhájához vettem bevásárlókocsit 6-7 darab élelmiszerrel benne, potom 2300 forintért. De vettem már neki póniszettet kisházzal, fodrászkodós játékot meg ilyesmiket. ezeket is max 1000-1800 ft ért.

Persze arra nagyon ügyelek hogy le legyen halálgagyi szétesős, lenyelhetős. szerintem jó megoldás arra hogy minden hónapba kapjon valamit a gyerek, és még pénztárca kímélő is.

2013. ápr. 2. 09:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
párszor vettem,de már régi a kukába van vagy a mama vett én ott többet nem veszek játékot amúgy szerintem játék csak szülinapra,névnapra,karácsonyra jár ha kapnak valamit mástól vagy egy kisautó oké,de ennyi nem szeretném őket elhalmozni...
2013. ápr. 9. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:
nagyobb értékben csak alkalomra veszünk játékot, mondjuk szülinapra, karácsonyra, gyereknapra.. apróságokat persze kapnak többször is, kisautót vagy ilyesmit. Néha veszek nekik eurósban is, de pár nap után dobhatom ki, szétesik, gagyi. Ritkán lehet jót kifogni.
2013. júl. 9. 13:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Iigen, szoktam venni neki onnan játékot, mégpedig azóta amióta játékboltban 2000ert vettem műanyag tologathatos fűnyírót, majd ezek után bementem a százasba es megláttam ugyan azt a funyirot, a keszito is egyezett, szoval teljesen ugyan az volt, csak 400-al olcsóbban.
2013. júl. 9. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!