100forintos boltból szoktatok játékokat venni?
4 éves lányom van, én szoktam neki venni onnan játékokat. szerintem nem ciki, nem tudok neki minden hónapban 6 ezerekért a játékbolba vásárolni. ki van még így ezzel? szerintem egész jó dolgokat lehet venni, multkor a kis konyhájához vettem bevásárlókocsit 6-7 darab élelmiszerrel benne, potom 2300 forintért. De vettem már neki póniszettet kisházzal, fodrászkodós játékot meg ilyesmiket. ezeket is max 1000-1800 ft ért.
Persze arra nagyon ügyelek hogy le legyen halálgagyi szétesős, lenyelhetős. szerintem jó megoldás arra hogy minden hónapba kapjon valamit a gyerek, és még pénztárca kímélő is.

A saját lányomnak én is szoktam. Ha hazaérünk megnézem, aztán figyelek hogy játék közben nem esik-e szét. Nekem még csak 1,5 éves a lányom, kevés olyan játéka van ami 2-3 hónapnál tovább érdekli.
Ajándékba másnak nem veszek.

3-6 havonta veszek játékokat, és inkább minőségit. Könyvet valamivel sűrűbben.
A férjem az ajándékba kapott gagyibb játékokat (smucig nagymama) egy mozdulattal kidobja a kukába (nála nem csak a szétesős a gagyi).
Hozzáteszem nekem annyira nincs oda a játékokért a 3 éves fiam, sokkal inkább örül egy könyvnek vagy akár egy csokinak.

Szoktam itt nálunk az Eurós boltban nézegetni a játékokat, volt is már, hogy vettem ott ezt-azt, viszont ezt a részt nem értem: "nem tudok neki minden hónapban 6 ezerekért a játékbolba vásárolni" Tényleg elvárás lenne, hogy valaki minden hónapban játékot vegyen a gyereknek? Nálunk általában az van, hogy szülinapra, névnapra, meg egyéb ajándékozós ünnepekre kap játékot, illetve néha a dédi a kezembe nyom 1-2 ezer forintot, hogy vegyek valami játékot a gyereknek, akkor szokott kapni valami apróságot, de amúgy hónapok telnek el úgy, hogy nem kap új játékot.
Amit gyakran veszek, azok a színes ceruzák, zsírkréták, festékek, na ilyeneket mondjuk pont az Eurósban szoktam venni. De én nem is szívesen szoktatnám hozzá ahhoz, hogy minden hónapban kapjon "valamit".

Labdákat, de azt sokszor. Most, hogy jön a jó idő, hamar amortizálódnak a labdák.
Nagyon jó minőségű gumilabdát lehet kapni nálunk a százasban. Azt a műanyagszerűt, biztosan tudjátok, melyikre gondolok, ami olyan fura anyagból van, és ha pattintod, valahogy "műanyag" hangja van, szóval olyat nem veszek, hiába olcsóbb 2-300 forinttal, mert azt egyszer belerúgják a fűbe, és leeresztett. Ezekkel a labdákkal viszont laposabban is remekül lehet focizni. Lakótelepen lakunk, az én 3,5 évesem a legkisebb, de szívesen játszanak vele a nagyfiúk (7-13 éves), de így több labda kell.
Autót és kirakót is vettem már ott, de mi nem veszünk minden hónapban valamit. Így is játékboltot nyithatnánk, a rokonok elhalmozzák mindenfélével, egyelőre egyetlen picurka az egész családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!