Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 100forintos boltból szoktatok...

100forintos boltból szoktatok játékokat venni?

Figyelt kérdés

4 éves lányom van, én szoktam neki venni onnan játékokat. szerintem nem ciki, nem tudok neki minden hónapban 6 ezerekért a játékbolba vásárolni. ki van még így ezzel? szerintem egész jó dolgokat lehet venni, multkor a kis konyhájához vettem bevásárlókocsit 6-7 darab élelmiszerrel benne, potom 2300 forintért. De vettem már neki póniszettet kisházzal, fodrászkodós játékot meg ilyesmiket. ezeket is max 1000-1800 ft ért.

Persze arra nagyon ügyelek hogy le legyen halálgagyi szétesős, lenyelhetős. szerintem jó megoldás arra hogy minden hónapba kapjon valamit a gyerek, és még pénztárca kímélő is.

2013. ápr. 2. 09:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*ne legyen
2013. ápr. 2. 09:28
 2/13 anonim ***** válasza:
vegyél vaterán játékcsomagokat
2013. ápr. 2. 09:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretek interneten rendeli/venni/cserélni semmit sokszor befürödtem már ezzel.
2013. ápr. 2. 09:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért magyarázkodsz? Ha nektek jó, akkor vegyél onnan!
2013. ápr. 2. 09:35
 5/13 anonim ***** válasza:

A saját lányomnak én is szoktam. Ha hazaérünk megnézem, aztán figyelek hogy játék közben nem esik-e szét. Nekem még csak 1,5 éves a lányom, kevés olyan játéka van ami 2-3 hónapnál tovább érdekli.

Ajándékba másnak nem veszek.

2013. ápr. 2. 09:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is veszek olcsó helyeken.3 gyermekem van és nem vagyunk gazdagok,de örülnek minden apró ajándéknak.Ha márkást vennék akkor max 3-4 havonta vehetnék egyet nekik,igy meg havonta kapnak 1-2 apróságot és ragyog a kicsi szemük.Kell ennél több,szerintem nem:))
2013. ápr. 2. 09:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is vettem már, Eurós boltban. Már csak azért is, mert a fiam meglátta és ugye ment a hiszti. Pár száz forintot nem sajnáltam rá. Csak azt sajnáltam, mikor másnapra már szét is esett. Na, annak azért nem örültem.
2013. ápr. 2. 10:05
 8/13 anonim ***** válasza:
35%

3-6 havonta veszek játékokat, és inkább minőségit. Könyvet valamivel sűrűbben.

A férjem az ajándékba kapott gagyibb játékokat (smucig nagymama) egy mozdulattal kidobja a kukába (nála nem csak a szétesős a gagyi).

Hozzáteszem nekem annyira nincs oda a játékokért a 3 éves fiam, sokkal inkább örül egy könyvnek vagy akár egy csokinak.

2013. ápr. 2. 12:42
 9/13 zabmester ***** válasza:

Szoktam itt nálunk az Eurós boltban nézegetni a játékokat, volt is már, hogy vettem ott ezt-azt, viszont ezt a részt nem értem: "nem tudok neki minden hónapban 6 ezerekért a játékbolba vásárolni" Tényleg elvárás lenne, hogy valaki minden hónapban játékot vegyen a gyereknek? Nálunk általában az van, hogy szülinapra, névnapra, meg egyéb ajándékozós ünnepekre kap játékot, illetve néha a dédi a kezembe nyom 1-2 ezer forintot, hogy vegyek valami játékot a gyereknek, akkor szokott kapni valami apróságot, de amúgy hónapok telnek el úgy, hogy nem kap új játékot.

Amit gyakran veszek, azok a színes ceruzák, zsírkréták, festékek, na ilyeneket mondjuk pont az Eurósban szoktam venni. De én nem is szívesen szoktatnám hozzá ahhoz, hogy minden hónapban kapjon "valamit".

2013. ápr. 3. 10:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Labdákat, de azt sokszor. Most, hogy jön a jó idő, hamar amortizálódnak a labdák.

Nagyon jó minőségű gumilabdát lehet kapni nálunk a százasban. Azt a műanyagszerűt, biztosan tudjátok, melyikre gondolok, ami olyan fura anyagból van, és ha pattintod, valahogy "műanyag" hangja van, szóval olyat nem veszek, hiába olcsóbb 2-300 forinttal, mert azt egyszer belerúgják a fűbe, és leeresztett. Ezekkel a labdákkal viszont laposabban is remekül lehet focizni. Lakótelepen lakunk, az én 3,5 évesem a legkisebb, de szívesen játszanak vele a nagyfiúk (7-13 éves), de így több labda kell.

Autót és kirakót is vettem már ott, de mi nem veszünk minden hónapban valamit. Így is játékboltot nyithatnánk, a rokonok elhalmozzák mindenfélével, egyelőre egyetlen picurka az egész családban.

2013. ápr. 3. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!