Kisfiam imád mindent, ami tűzoltó. Milyen tűzoltós játékokat, könyveket vagy bármi mást ajánlanátok?
Playmobil tűzoltó autó
nekünk olyan van, amibe lehet pakolászni, világít a tetején a sziréna.
hű :) mintha az én fiam lenne :)) Nálunk az egyetlen mese amit megnéz (de azt iszonyat áhitattal) az a tűzoltó sam....már az összes részt láttuk :DDDD
Igaz nálunk még csak 18 hós, de rajong a tűzoltós cuccokért, neki a tűzoltóautók jönnek be :)
tecsoba volt karácsonykor egy iszonyat nagy tűzoltó autó én azt ajánlom:)
Sam a tűzoltó a 2,5 éves fiam hőse, ebből következik, hogy imád minden tűzoltós dolgot. Tűzoltó Sam játékokat, e-bayről lehet rendelni, de a szállítás költség, és néha a vám miatt, horror áruk van. Én karácsonyi vásárban találtam neki műanyag figurákat ( Sam és Penny) 700 Ft-os áron.
A Fakopáncsban nagyon klassz tűzoltó állomást lehet kapni, 2 tűzoltóval, 2 autóval, ráadásul villog és szirénázik is, a fiam imádja. Más tűzoltós játékokat is lehet ott kapni.
Dupló tűzoltó dzsip parancsnokkal is jó, főleg, ha pesti vagy, mert az Örs vezér téri árkádban van a Lego márkabolt széles kínálattal, és elfogadható árakkal.
Sam mesés könyvet elvétve lehet találni, én egy kis könyvstandon vettem neki egyet, egy másikat meg a múlt héten a Szabó Ervin központi könyvtár kiárusításán potom 200 Ft-ért
Matchbox tűzoltó autó, szintén pár száz Ft, azt is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!