Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2-3 éveseknek milyen könyvet...

2-3 éveseknek milyen könyvet ajánlanátok? Tudtok oldalt ami ezzel foglalkozik?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék hogy szakértők mit mondanak, mi az ami ennek a korosztálynak leginkább való, de nem találtam hasonlót. Nálatok mi vált be a gyerkőcnél?
2013. febr. 23. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:

ez szerintem változó, és nem is mindegy, hogy 2 éves vagy 3.

Lányom annapanni könyvekkel kezdte, az elsö amit eltudtam neki olvasni. egy oldal max 2 mondat és egy nagy kép. egyszerü történet. most 2,5 és más bogyó és babóca, anna peti gergö könyveket, kippkopp könyveket is eltudom neki olvasni.

van egy baátunk ö a 2,5 évesének már 2 oldalas mesét tud masélni és hallgatja a gyerek, lányom ilyet még nem hallgat meg.

2013. febr. 23. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Ebben a korban a Bogyó és a Baboca a bevált könyv nagyon sok kisgyereknél.
2013. febr. 23. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
2,5 éves lányom bogyo és baboca meséket szereti ha olvasok,vagy dora a felfedezöt .de az ovodások verses könyvéböl 'is szivesen halgat mondokákat,verseket.
2013. febr. 23. 13:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam 2 év 3 hónapos. Bogyó és Babócánk van, azt szereti, Anna Peti Gergőből is sokat olvasunk, meg Vidám meséket. Ezeken kívül keresek még kimondottan ajánlott könyveket. Nagyon hosszan tud mesét hallgatni, szóval kis kép, sok betű nem akadály :) Köszönöm az eddigieket. Várok még további ötleteket. Kippkoppot meg fogom nézni. :)
2013. febr. 23. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Lesö vagyok, kippkopp tetszeni fog neki, az kicsit már hosszabb és több szöveg.

Ja és maszat mesét szereti még.

De mi külföldön élünk, így ritkán tudok könyvhöz jutni.

Itt nem is találok ilyen jó könyveket, pedig apuka német, de csak ilyen hosszabb mesék vannak, amik még nem kötik le.

2013. febr. 23. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Anna Peti Gergő, Annipanni, Boribon :)
2013. febr. 23. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Lányom két éves múlt. Imádja a Trixi könyveket. Változatosak: hosszabb, rövidebb, verses, próza, mondókás. Többet "olvas" már kívülről. Nem drága és mindig lehet várni a következőt :)

[link]

2013. febr. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!