Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Budapesti Anyukák! Ajánlanátok...

Budapesti Anyukák! Ajánlanátok nekünk gyermek magán gastroenterológust, aki ételallergiával is foglalkozik?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi itt voltunk:

Dr Veres Gábor

Rózsakert Medical Center

Nagyon jó hely ,a doki szimpatikus, már többször is voltunk.

2010. jún. 10. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi,de ez engem is érdekelne. Az előző helyet ismerem vagyis hallottam róla, jó, jó de iszonyat drága. Megkérdezhetem a kérdezőt, hogy miért szeretnétek menni?
2010. jún. 10. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia, nálunk a VII.kerületi gyerekorvosi rendelőben van magánrendelés is. Többféle is többek között van gastroenterológia. Tao gyógyító kft a hely neve. Nekünk innen van felkért gyerekorvosunk is, mert nem a kerületbe tartozunk, de voltunk már itt fül orr gégészeten is magánrendelésen ott 5ezret fizettünk. Tehát ebből gondolom hogy a gastro sem lehet sokkal több. Itt a link ha gondolod van telefonszám is ha gondolod hivd fel.

[link]

Nagyon jó hely szerintem, kíváló orvosokkal, bár a gastrost nem ismerem, de biztos ő is nagyon jó, mert itt csak jó orvosok vannak.

2010. jún. 10. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Dr. Veres Gábort ajánlanám én is, ha mindenképpen ragaszkodsz a magánrendeléshez. Ezen kívül még Dr. Bókay Jánost is érdemes felkeresni, Neki is van magánrendelése, sajnos nem tudok pontos elérhetőséget.

Egyébként mindketten az I-es számú gyermekklinikán dolgoznak, amiről csak jókat tudok mondani. Dr. Balogh Lídiát is jó szívvel ajánlom neked, mi hozzá hordjuk a kislányunkat...azóta végigalussza az éjszakákat:)

2010. jún. 10. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Árakat esetleg nem tudnátok írni?

2010. jún. 10. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

Áaknak én is örülnék ha irnátok, uis amit én hallottam, az vérvétellel együtt kb 40-50 ezer Ft lenne, ami nekünk elég sok:(

De sajnos csak szeptemberre van tb időpont, nem tudunk addig várni.

2010. jún. 10. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!