Budapesti Anyukák! Ajánlanátok nekünk gyermek magán gastroenterológust, aki ételallergiával is foglalkozik?
Szia!
Mi itt voltunk:
Dr Veres Gábor
Rózsakert Medical Center
Nagyon jó hely ,a doki szimpatikus, már többször is voltunk.
Szia, nálunk a VII.kerületi gyerekorvosi rendelőben van magánrendelés is. Többféle is többek között van gastroenterológia. Tao gyógyító kft a hely neve. Nekünk innen van felkért gyerekorvosunk is, mert nem a kerületbe tartozunk, de voltunk már itt fül orr gégészeten is magánrendelésen ott 5ezret fizettünk. Tehát ebből gondolom hogy a gastro sem lehet sokkal több. Itt a link ha gondolod van telefonszám is ha gondolod hivd fel.
Nagyon jó hely szerintem, kíváló orvosokkal, bár a gastrost nem ismerem, de biztos ő is nagyon jó, mert itt csak jó orvosok vannak.
Dr. Veres Gábort ajánlanám én is, ha mindenképpen ragaszkodsz a magánrendeléshez. Ezen kívül még Dr. Bókay Jánost is érdemes felkeresni, Neki is van magánrendelése, sajnos nem tudok pontos elérhetőséget.
Egyébként mindketten az I-es számú gyermekklinikán dolgoznak, amiről csak jókat tudok mondani. Dr. Balogh Lídiát is jó szívvel ajánlom neked, mi hozzá hordjuk a kislányunkat...azóta végigalussza az éjszakákat:)
2.vagyok.
Árakat esetleg nem tudnátok írni?
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Áaknak én is örülnék ha irnátok, uis amit én hallottam, az vérvétellel együtt kb 40-50 ezer Ft lenne, ami nekünk elég sok:(
De sajnos csak szeptemberre van tb időpont, nem tudunk addig várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!