Ételallergiával melyik orvoshoz forduljak? Házi vagy bőrgyógyász?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 05:38
1/5 anonim válasza:
Én a helyedben a bőrgyógyászhoz mennék, mert ő foglalkozik speciálisan ezzel, és nem kell hozzá beutaló sem. Meg biztos többet tud mondani. A házidoki meg max elküld a bőrgyógyászhoz.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi. Csak ott rengetegen vannak. Képzeld tegnap du.fél 2-kor (2-től volt rendelés)már hatvanan lettek volna előttem. Ezért gondoltam a házidokira.
2010. júl. 20. 06:05
3/5 anonim válasza:
Valóban bőrgyógyász, mi is tegnap voltunk. Ott is tömeg volt, de mi telefonon bejelentkeztünk, és percre pontosan behivtak.Neked is ajánlom a bejelentkezést.
4/5 anonim válasza:
Hívd fel telefonon a háziorvost, és tedd fel neki ugyanezt a kérdést, ahhoz nem kell egy csomót sorban állni.
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam a bőrgyógy.-on, nálunk nem lehet bejelentkezni, j sokan voltak. Túléltem. köszi a válaszokat.
Szép napot!
2010. júl. 21. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!