Kis pénzből élő családok, ti havonta mennyi pénzből gazdálkodtok? Hány gyermeketek van?
Bocsánat az offért, de most megnyugodtam picit. Első babánkat várjuk és ha meglesz, a kettőnk bevétele lesz kb 150ezer. Hála Istennek albit nem kell fizetni, bár a rezsi így is sokat elvisz, de most már nem parázom magam halálra, hogy éhen fogunk halni:) Olyan lelombozó sokszor olvasni, hogy akik 4-500ezret keresnek, azon gondolkodnak, vajon el tudnak -e majd tartani 1 vagy 2 gyereket...
Mindenkinek kitartást! :)
Három gyermekem van, 16, 11 évesek és 20 hónapos. Összesen 101.000ft-ot kapok /gyes, cs.p., gyerektartás a két nagyra/ A páromnak nincs munkája jelenleg, ellátásra nem jogosult, tehát részéről jelenleg 0 ft!
Tartozásaim vannak a rezsivel, lassan kilakoltatnak minket ha valami munka nem jön össze. Ruhára, játékra nem futja, minden pénzünk a konyhára megy el. 20000/ fő/ hó. És ebből csak a pelus kb 6000. Nagyfiamnak a bérlet 4300. Tehát máris csak 90.000/ hó. Ha rezsit fiztek, az 45.000, marad a másik 45.000.
Azt hiszem én vagyok a LEGrosszabb helyzetben a köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!