Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen bunkóságra milyen...

Ilyen bunkóságra milyen frappánsat válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy távoli ismerőssel, akire ráköszöntem, majd rám nézett, és közölte, hogy "jaj, alig ismertelek meg! Jól meghíztál"

7 és fél hónapos a kislányom, még szoptatom. Sajnos én nem abból a típusból való vagyok, akiről olvadoznak a kilók szoptatás alatt. Egyébként ő aztán pont tudja, min mentünk keresztül, hogy ez a kis pici megszülethessen, ezért engedtessék már meg meg, hogy sz@rul nézzek ki. Igaz, hogy van 8 kilo rajtam a terhesség előttihez képest, egy mérettel nagyobb ruhát kell hordanom, picit vastagabb a combom, nagyobb a fenekem, hasam, de azért annyira nem vagyok eltorzulva, mint a Barbapapa, hogy ne lehessen rám ismerni! Valami hülyeséget visszavágtam gyorsan, de utána gondolkodtam el, hogy ilyen parasztságot senkinek nem lenne pofám mondani, nemhogy egy kisgyerekes anyukának!

Azért erre a szintre sem süllyednék, de valami frappánson töröm az agyam azóta is, hogy leközelebb felkészültebben érhessen, ha más is alig akarna rám ismerni:-)

2009. szept. 19. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont az ellenkezője vagyok, mint te. Engem mindig azért cseszegettek, mert sosem voltam 50 kg, mindig csak az alatt. Volt főnököm felesége viszont husis volt. Jó régen láttuk egymást, mire megszólal:

- Hú te aztán sokat híztál!!! (persze cinikusan mondta)

Mire én: - Húúú te is!!!

Azt a fancsali pofát látni kellett volna!

Ne foglalkozz az ilyen beszólásokkal, engedd el a füled mellett!

2009. szept. 20. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég nekem is hasonló élményem volt. Akkor azt mondtam, hogy "ha a férjem nem teszi szóvá, más se tegye", csak valami finomabb verzióban. Utána már sajnáltam hogy nem voltam bunkóbb, ráadásul nekem egy 60 körüli férfi mondta, apukám egyik ismerőse, akivel előtte kb. 3-szor találkoztam, megjegyezte hogy jól kiterebélyesedtem. Az más kérdés hogy igaza van tényleg nagyon meghíztam (most már fogyóban vagyok), és nem 8 kiló jött rám, hanem sokkal több (még terhesség előtt szedtem magamra, csak ő már régen látott), de akkor is! Egy férfitől ez kimondott tahóság szerintem, főleg hogy nem is ismer igazából.
2009. szept. 20. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ezek a kedvenc mondataim:

- A nagymamám mindig azt mondja, nem szép aki sovány. (Soványkáktól, bocsi!)

- Ínséges időben lesz miből leadnom.

- Jön a tél, kell a szigetelés.

2009. szept. 20. 18:29
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát csajok! Köszi, lesz miből szemezgetnem! Amúgy természetesen nem az igazság fáj, tisztában vagyok a helyzettel, de betegesnek nem érzem a dolgot. Ezen kívül aludni is tudtam a történtek után, tehát semmi lelki nyomorúságot nem okozott, csak megdöbbentő, mennyire paraszt emberek vannak, akik vagy azért, mert nem volt gyerekszobájuk, vagy zavarukban ilyen ökörségeket eresztenek ki a szájukon.

Már ízlelgetem a mondatokat, de most majd tuti nem fog senki beszólni! Pedig úgy visszavágnék!!! Na, most akkor melyik jobb?:-))))

Köszi mindenkinek!!

2009. szept. 20. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Tisztelem, hogy irígykedsz, de nem viszonzom!" :D

Aki ugyanis ilyet mond, biztosan irígy...

2009. szept. 21. 13:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez már nem tudok mit hozzátenni! Tudd: én is 10kg-os többlettel (ráadásul alacsony is vagyok) kűzdök, és több tahótól kaptam így véleményt. Szánalmas! Már fogyok, mert engem is zavar, de ez akkor is bunkóság. Nagyon tud fájni! Mikor azon kínlódsz, hogy mindene meglegyen a picinek, jó anyja legyél, te is nehezen veszed, hogy lóg a hasad, nem jön rád semmi és akkor még jön a parasztja és belédbök... ááá!!!
2009. szept. 22. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!