Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen bunkóságra milyen...

Ilyen bunkóságra milyen frappánsat válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy távoli ismerőssel, akire ráköszöntem, majd rám nézett, és közölte, hogy "jaj, alig ismertelek meg! Jól meghíztál"

7 és fél hónapos a kislányom, még szoptatom. Sajnos én nem abból a típusból való vagyok, akiről olvadoznak a kilók szoptatás alatt. Egyébként ő aztán pont tudja, min mentünk keresztül, hogy ez a kis pici megszülethessen, ezért engedtessék már meg meg, hogy sz@rul nézzek ki. Igaz, hogy van 8 kilo rajtam a terhesség előttihez képest, egy mérettel nagyobb ruhát kell hordanom, picit vastagabb a combom, nagyobb a fenekem, hasam, de azért annyira nem vagyok eltorzulva, mint a Barbapapa, hogy ne lehessen rám ismerni! Valami hülyeséget visszavágtam gyorsan, de utána gondolkodtam el, hogy ilyen parasztságot senkinek nem lenne pofám mondani, nemhogy egy kisgyerekes anyukának!

Azért erre a szintre sem süllyednék, de valami frappánson töröm az agyam azóta is, hogy leközelebb felkészültebben érhessen, ha más is alig akarna rám ismerni:-)

2009. szept. 19. 20:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%

Én ilyen esetben egy sima

Neked meg akkor a jó k*rva any@'d!

-al elintézném a párbeszédet.

Aki ilyen paraszt, azzal mit kezdesz?

17F

2009. szept. 19. 20:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

-Jajj, alig ismertelek meg, jól meghíztál!

-Te sem panaszkodhatsz, igen szarul nézel ki.

-Látom te is babát vársz? :)

Nincs most jobb ötletem.

2009. szept. 19. 20:39
 3/16 A kérdező kommentje:
:-))))))))))) ÓÓÓÓriási. (60 év körüli nő!!) :-)))
2009. szept. 19. 20:41
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

2.vok

Akkor még azt is lehet:

-Én is tanakodtam, jól megöregedtél!

-A halál otthon vár, te meg itt bunkózol velem?

(ez azé' durva)

-(diszkréten) Ez a fölös 8 kiló különösen tetszik a férjemnek.

2009. szept. 19. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

2 vok

Egyébként engem meg azé ba*ogatnak, mert két gyerek után is csak 55 kiló vagyok és nem kellett ruhatárat váltanom.

Pedig a most picikémet is 14 hóig szoptattam.

Bárkivek talizom azt mondják, hogy mennyire vékony vagy!

Én meg ilyen vagyok. Sose fogyókúráztam, most is Nutellázok éppen.

2009. szept. 19. 20:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

engem egész terhességem alatt végig cseszegettek, hogy mekkora a hasam, meg tán hármasikreket várok... mindig azt válaszoltam: "de azért még gyönyörű vagyok."

Erre varrjon gombot a sok nyomi:)))

2009. szept. 19. 21:03
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Ha esetleg azt mondják, hogy nagy darab vagy, vagy nagy a feneked: Nem eléggé, mert ki fér a szádon.

Bunkóbb stílusban: azért nagy a fenekem, hogy a nyelved könyebben megtalálja.

2009. szept. 19. 21:06
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem még mindig van miből lefogynom,de te már szépen aszalódgatsz az évek során...
2009. szept. 19. 21:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy híztam, de legalább bunkó nem vagyok.
2009. szept. 19. 23:53
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
GB Shaw után szabadon: te meg egy jó nagy tahó vagy. Én egy pár hónap múlva lefogyok, te viszont maradsz ugyanekkora tahó, mint most...
2009. szept. 20. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!