Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Közös a bankszámlátok a...

Közös a bankszámlátok a gyermeketek apjával?

Figyelt kérdés
Azért itt kérdezem, mert amíg nem volt gyerekünk, nekem nem fordult meg a fejemben, hogy közös legyen a számlánk. Persze akkor is közös kassza volt, de mindenkinek volt sajnát pénze is.
2013. márc. 31. 14:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Van egy közös bankszámlánk, és van 1 nekem:)

A férjem tart el, szóval ha kell pénz, akkor akkor arról veszek le.

Az én számlámra a GYESem jön, öt arra költök amire akarok.

Ruha nekem, a gyereknek, vagy ami kell, szeretnék

Nem számolunk el a másik felé ki mire mennyit költött, miért vett le pénzt.

2013. márc. 31. 16:03
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

A párom kb-ban kapja a fizuját, így nekem természetesen saját számlám van.

Ha számlára kapná, nekem akkor is külön számlám lenne, mert ez egy nagy biztonságérzetet ad.

2013. márc. 31. 16:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Közös bankszámlánk van. Férjemnek nem volt, fizu miatt kellett, mi meg nem nyitottunk új számlát külön neki, hanem az én bankszámlaszámom adtuk meg, majd csináltattunk neki is kártyát. Nálunk ez így teljesen jól működik, kisebb összegeket bármikor leveszünk, ha kell valami, de úgyis együtt költünk, ha nagyobb kiadás van.
2013. márc. 31. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Közös a számlánk. Egyrészt így tudjuk biztosan, hogy mennyi pénzünk van, nem kell összeadogatni, egyszerűbb átlátni mennyi a bevétel, kiadás. Másrészt bankban dolgozok, jár egy ingyen bankszámla, ingyenes szolgáltatásokkal, de dolgozónként csak egy, így gazdaságosabb is, hogy nem kell főleg most a tranzakció illetékes időszakban még egyet fenntartani, mert totál 0 ft-os bankszámla úgy sincs, ez viszont az.
2013. márc. 31. 16:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem közös a bankszámlánk,mindketten így szerettük volna.

Természetesen a pénz közös és együtt költjük.

2013. márc. 31. 20:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Közös bankszámlánk van. Évekig külön számlánk volt, bár mindig is közös kasszán voltunk, de elegünk lett belőle, hogy mennyit vonnak le. Így néhány éve, a gyerek előtt 1-2 évvel úgy döntöttünk, hogy egy számlánk legyen. A férjemét tartottuk meg, mivel azon egyszerűbb az ügyintézés, nem kell hozzá utazni, helyi banknál tudunk intézkedni. Egy bankkártyánk van, nem vagyok hajlandó még egyért fizetni.
2013. márc. 31. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Közös számlánk van, már 1-2 évvel a megismerkedésünk után csináltatott nekem kártyát a férjem a számlájához. Nálunk minden közös.
2013. ápr. 1. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!