Anyukák! Ti festitek a körmötöket?
Figyelt kérdés
Otthon festitek,vagy manikűröshöz jártok?2013. márc. 30. 14:50
1/11 anonim válasza:
Manikűrösnél ezer éve voltam utoljára:)
Itthon festem, havi 1-2 alkalommal.
2/11 anonim válasza:
Én manikűröshöz járok havonta egyszer, gél lakkal csinátatom meg a körmöm, az nem pattog le, sokáig szép.
3/11 anonim válasza:
Én nem festem, de azelőtt se nagyon festettem, mielőtt megszületett a kisfiam. Régebben egyszer nagyon szépre megcsinálta egyik barátnőm, de a házimunkától nagyon hamar tönkrement és sajnáltam :(
4/11 anonim válasza:
Igaz én még csak kismama vagyok, de eddig a munkám miatt nem festhettem, így most élvezem, hogy itthon vagyok és kifesthetem. Változó, hogy milyen gyakran, legutóbb lassan egy hete mostam le, akartam újra befesteni, de mindig van valami ami fontosabb... Mostanában a szivacsos technikát csinálom, pofonegyszerű, és nálam tartós is, meg persze jól néz ki. Műkörmöt nem csináltatok, meg nagyon manikűröshöz sem járok, sajnálom rá a pénzt. Valahogy jobban szeretem, ha magamnak megcsinálhatom a körmömet, meg amúgy is van itthon egy 10-féle körömlakkom...
5/11 anonim válasza:
Festem, van, hogy itthon van, hoyg maníkürösnél. Gél lakkal szemezek msot én is, csak azt mondák ahoz is le kell csiszolni a körmöt azt meg nem akarom, emrt nagyon szép erős körmei vannak, mindenki azthiszi, hogy műköröm pedig nem.
6/11 anonim válasza:
Manikűröshöz járok, mióta a lányom megszületett, vagyis 2 éve. Volt egy pár hónap, amikor nem jártam, hát, elég gáz volt a kezem. Sajnos alapból papír vékony a körmöm, így esélytelen, hogy csak egy kicsit is megnövesszem. Először épített körmöm volt. Aztán szünet, majd újra épített. Nemrég kipróbáltuk a gél lakkot. De nem jó, vékony a körmöm, törik össze-vissza, így a lakk is lepattog. És max 2 hetet bír ki. Így a következő alkalommal ismét épített lesz, csak most nem szögletes, hanem kerek. Az 3 hetet is kibír, és strapabíró is.
7/11 anonim válasza:
A körmöm akár a papír, így zselé van rajta. Mindig francia manikűr, nyáron néha színes.
8/11 anonim válasza:
Magamnak nem, nincs ertelme, mert meg aznap elkezdett lepattogni, amikor probalkoztam. Nagy a csalad, sok a mosogatas, takaritas.
Mukormom van, vagy francia, vagy gel-lakk, de nekem ez is max 3 hetet bir ki epen.
Siman a kormom a sok aztatastol, vegyszerezestol nagyon elgyengul, beszakadozik, nem szeretem.
9/11 anonim válasza:
nem,nem festem,pedig megtehetném,manikűrös vagyok
10/11 anonim válasza:
Nemhogy manikűröshöz, itthon kifesteni sincs időm. Örülök ha le tudom reszelni. Fiam 7 hónapos, mióta megszületett 1x volt kifestve a körmöm, pedig szülés előtt el sem tudtam volna képzelni, hogy nincs kilakkozva.
Ha jön a papucsos idő, akkor viszont elmegyek a pedikűröshöz, arra rászánom az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!