Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjemnek elég különleges...

A férjemnek elég különleges családneve van. Ehhez milyen keresztnév illik?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek, de a férjem családneve Retek. A Réka név nagyon tetszik nekünk. Szerintetek nagyon hülyén hangzana? Le se merem írni.

2013. márc. 29. 23:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Retek Réka? A "Retek, répa, mogyoró..." jut eszembe.

Ha a Réka tetszik, tényleg javasolt egy köztes név elé.

A sok "r"-re vigyázni, nehogy gondot okozzon kiejteni.

Ha elvonatkoztatok Rékától, ezek jutnának eszembe: Anett, Azmaret, Bernadett, Emese, Enikő, Esztella (csak Réka előtt írva:), Henriett(a), Ivett, Odett, Zsanett...

2013. ápr. 4. 19:08
 32/36 anonim ***** válasza:
40%
Nem lenne jobb ha inkább a te vezetéknevedet kapná a kislány? Szerintem bármit választasz neki keresztnévnek, mindenki csúfolni fogja! Szerintem az osztálytársai nem Retek Amandának, hanem Retkes Amandának fogja hívni. Elhiszem ha szereted a párod, de ne tolj ki a gyerekkel!
2013. ápr. 6. 14:41
 33/36 anonim válasza:
Szerintem az Orsolya.
2013. ápr. 8. 16:10
 34/36 anonim válasza:
21%
répa retek mogyoró
2013. ápr. 8. 20:59
 35/36 anonim ***** válasza:

Nekem is az az ötlet tetszik ha már Rékát szeretnétek,hogy közé egy másikat: Retek Boglárka Réka szép

Amanda nem tetszik(kicsit nekem kisebbségi)

egyrészről tényleg gonoszak gyerekek,másrészről a felnőttek is ha nekiállnak kombinálni miért nem apja nevét kapta.Én a kétneves variációra voksolnék..

2013. jún. 5. 15:31
 36/36 anonim ***** válasza:
Retek Amanda Réka, ez jó. Szép az Amanda.
2013. okt. 25. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!