Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jó ég! Ugye ez az autós ülés...

Jó ég! Ugye ez az autós ülés csak vicc?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 28. 19:00
1 2 3
 21/28 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Nem az ülés a vicc, hanem a Vatera.

Válaszoltak, hogy nem törlik és nem is töröltetik, mert az eladó felelőssége, hogy mit árul.

2013. márc. 29. 11:33
 22/28 A kérdező kommentje:
Na ez nagyon durva! Remélem a fogyasztóvédelem azért lép valamit!
2013. márc. 29. 12:20
 23/28 Golan Trevize ***** válasza:
Igen arra én is kíváncsi vagyok, majd megírom.
2013. márc. 29. 12:23
 24/28 Golan Trevize ***** válasza:

Engem mindenféle szabálysértés, törvényszegés zavar.

Ez is. (Nem is árulhatná ezt a vackot.)

Azon kívül itt is látom, hogy sokan mennyire tudatlanok, főleg biztonsági gyermekülés témakörben.

És igen, az meg rohadtul zavar, amikor valaki mások tudatlanságán akar meggazdagodni.

2013. márc. 29. 13:43
 25/28 anonim ***** válasza:
76%

Ez az ülés ebay-es ahogy rengeteg minden más a vaterán!

[link]

2013. márc. 29. 16:49
 26/28 anonim ***** válasza:
hát ezt én tényleg nem értem, elvileg külföldön is van ilyen követelmény autóban utaztatás terén nem??? És ez a kisfiú a képen (ebay) szintén kb. 6 éves lehet...nem értem tényleg.
2013. márc. 29. 16:57
 27/28 A kérdező kommentje:
Hihetetlen! Már csak abban reménykedem, hogy a szülők nagy részének van annyi esze, hogy nem veszi meg!
2013. márc. 29. 17:13
 28/28 anonim válasza:
A vatera egy utolsó hitvány szemét cég, amely minden lehetséges módon támogatja a csaló bűnözők tevékenységét, hiszen a tőlük lehúzott jutalékokból él.. gazemberség ez..
2013. ápr. 5. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!