Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A teljes éves szabadság...

A teljes éves szabadság kivehető szülés előtt?

Figyelt kérdés
Májusban fogok szülni, előtte kivehetem az egész évi szabimat vagy csak időarányosan?
2013. márc. 28. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze kiveheted, más kérdés, hogy nem biztos, hogy kiadják, mert mi van akkor ha szülés után leszámolsz? (tudom képtelenség de akkor is) az új mt szerint nem lehet túlvett szabadságot visszavonni. ....

a munkáltatódat kérdezd, tv nincs a kérdésedre!

2013. márc. 28. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez munkahelyfüggő. Nekem csak időarányosan engedték. Most február 1-jén jöttem el, és a 20 napomból 6-ot vehettem ki januárban. A fennmaradó napokat (Azaz 14-et, plusz első gyermek utáni évenkénti plusz lettőt, plusz a többit közvetlenül akkor lehet kivenni, mikor vissztérsz. ) Tegyük fel 2015 februárjban szeretnél visszamenni dolgozni, de "nem mehetsz", mert előtte még ki kell venned a felgyülemlett szabadságokat, így csak 2015. áprilisában tudsz elkezdeni dolgozni. :)

Remélem, segítettem.

(De lehet, hogy nem mindenhol így működik, nálunk, egy nagy multinál igen).

38. hkm

2013. márc. 28. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem kiadták az egészet 2011ben.
2013. márc. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!