Lehet hogy örök befogadtak?
Figyelt kérdés
anyukám alacsony barna hajú barna szemű apum szőke hajú és kék szemű én meg egy.....ferde szemű soha nem meséltek semmit és anyu terhes koráról se mutattak képeket (tegnap kértem de csak dadogtak és azt hazudták hogy elvesztek.. na persze)nagyon elkezdett izgatni a téma és ma találtam a padláson képet egy tök aranyos koreai családról...Lehet hogy örökbefogadtak ?!Tuti?! Mit csináljak ?!2013. márc. 27. 21:27
1/6 anonim válasza:
Szerezz be pár hajszálat a "szüleidtől", fésűből. A DNS vizsgálat elég drága 30-40eFt
2/6 A kérdező kommentje:
igazából apum szőke hajú volt... most kopasz (nos igen) és nincs is zsebpénzem :/
2013. márc. 27. 21:33
4/6 anonim válasza:
Ha Te ferde szemű vagy, a szüleid meg nem, akkor valószínűleg igen örökbe fogadtak. De tényleg, miért nem kérdezed meg?
5/6 A kérdező kommentje:
félek mit mondanak :/ tudom tudom.. de vajon miért nem mondták el ?
2013. márc. 27. 22:12
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy azt várják, hogy te kérdezz rá akkor, amikor már elég érett vagy, hogy megtudd az igazságot! De ha tényleg, örökbe fogadtak és szereted a szüleid, akkor nem fog változni semmi sem. Legalábbis nagyon remélem, hogy ez miatt nem fordulsz ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!