Tényleg megvonják a tejfehérje allergiára az emelt családi pótlékot?
Most hallom, hogy sokmindenre megvonják. Nem olyan sok az a 10 ezer ft, de mégiscsak fedezi a havi rizstejet és a drágább ételeket. Pláne, hogy rettentő szigorú diétát kell tartani. Nem érzem igazságosnak.
Az oviban nem tudják biztosítani az ételt neki, nekem kell hordani. Tehát elég sok plusszal jár. Remélem nem igaz a hír. Mindig a bajban lévőkbe rúgnak bele.
Van egy jó pár betegség, amit kivettek a tartós betegségek közül. Az gyermekkori asztma tuti ide tartozik, ez sajnos minket is érint. Nálunk az a 10.000 Ft még a gyerek állandó gyógyszereit sem fedezi, nemhogy azokat, amiket az egyfolytában előjövő betegségei miatt kell szednie.
Nekünk a doktornőnk azt mondta, hogy ezzel minden olyan juttatástól elesünk, ami eddig járt utána. Szerintem ez a gyesre is vonatkozik.
Nem vonják meg a táplálékallergiásoktól.nemrég olvastam a változásokat hogy ezután kik kaphatják és a tejfehérjeallergiásoknak továbbra is jár,max. szigorubb lesz a kontroll...
7es pontban van felsorolva.
Nem veszik el, nyugi. Ugyanonnan tudom, amit az 5. válaszoló belinkelt.
A többiektől kérdezném: miért kell félinformációval riogatni egymást?
Aki nem tutira biztos a válaszban, az minek válaszol??? Nem lehetne előbb tájékozódni?
Bocsi, de kiakaszt az ilyen gyerekes viselkedés, ennyire nem lehet unatkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!