Tejcukor- illetve tejfehérje-érzékenység esetén adhatok tejitalt a fiamnak, ami kétéves kortól ajánlott?
Mennyi idős a fiad?
Sinlacot próbáld, az jó tejérzékenyeknek is.
Akkor csak a laktózmentes tej jöhet számításba?
4 éves egyébként, és gyakran fáj a hasa, szinte összekuporodik, és nagyon sokat puffad, ezért gondoltam arra, hogy lehet a tejtől van ez.
Emiatt próbálnám kiiktatni a tejet, hogy megnézzem, hogy ténylegesen a tej okozza e. De mit adjak akkor neki helyette, ha alig eszik valamit, csak a reggeli és az esti kakaója a biztos, amit megeszik mindennap.
Második vagyok.
Én addig is a sinlacot javaslom. Doki is kiírhatja, úgy olcsóbb. Viszont gasztros tényleg jó lenne neki.
Mi is használtuk mértékkel a szójatejet, 1 év múlva tej-szója keresztallergia jött létre. És ez szörnyű volt, hisz mindenben van szója szinte.
Gyereknek inkább a rizstej, zabtej, tönkölybúza tej, de két évesnek még a tápszer a legjobb, mert abban benne van minden, ami a tej miatt kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!