Tejérzékeny a 4 hós babám szopi mellett kapja a tápszert, nekem is kell tejfehérje diétáznom és mi a különbség a tejfehérje és a tejcukor érzékenység között esetleg tünetben?
Figyelt kérdés
Már írtam régebben, a horvos nem ért annyira hozzá, szakorvoshoz időpontot dec 1.-re kaptunk, milupa pregomilt ettünk, de keserűt büfizik tőle, meg utálja, úgyhogy most fogom kipróbálni a peptit. De nem tudom én ihatok-e tejet stb... Nem tudom hogy a fehérje és a tejcukor érzékenység között mi a különbség...2010. nov. 4. 13:32
1/5 anonim válasza:
Van tejfehérje, és van tejcukor (laktóz). Aki tejcukor érzékeny, az ihat laktózmentes tejet. Aki tejfehérjére allergiás, annak szigorú tejmentes diétát kell tartania, és laktózmentes dolgokat sem ehet.
2/5 anonim válasza:
Egyébként az is kérdés, hogy a babád tejfehérje-allergiás, vagy laktóz-intoleranciás? Miből derült ki, és honnan tudjátok, hogy az?
3/5 anonim válasza:
még annyi, hogy aki a laktózra érzékeny, annak emésztési gondjai lehetnek, a tejfehérje-allergia is okozhat hasmenést, de amellett majdnem mindig kiütést, ekcémát is.
van allergiás a családban amúgy? mert a hajlam örökölhető.
4/5 A kérdező kommentje:
Szia, az apukája allergiás egy csomó fűre fára porra...
Viszont neki bűzös puki, széklet, bukás, ekcéma jellegű piros, meg fehér volt volt az arcán, a fehér inkább mint amikor nagyon száraz a bőr, a füle mögött is...
Azért kérdezem, mivel szopizik is, és én ihatok-e tejet? mert simán lemondok a tejtermékekről, ha neki így jó...
2010. nov. 4. 21:50
5/5 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy teljesen tejmentes kajákat eszel. Ha ezzel elmúlik, akkor megvan a megoldás. De a szakrendelésre mindenképpen vidd el, mi nem vagyunk orvosok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!