Anyukák, szerintetek ez sok program egy apukának? Ti bánnátok, ha a férjetek ennyit járna el?
Nem tartom soknak.
A párom heti 2x jár focizni esténként, 1x ő megy kocsival, akkor hazajön egyből, 1x viszont viszik-hozzák, így akkor szokott iszogatni.
Kizárólag a gyerekeink lefektetése miatt morgok néha, mármint hogy azon a 2 napon egyedül kell fürdetnem-fektetnem a 2 ördögfióka fiúnkat, ami sokszor fárasztóbbnak tűnik, mint egy munkával töltött nap :))))
Ja és én is járok edzeni heti 2-3x, így nálunk ez kölcsönös és szerintem csak így lehet igazságos.
Kérdező, neked jár "kimenő"? :)
Szerintem sem sok. Én például most hetente 2-szer járok angolra, és ilyenkor apuka fürdeti és fekteti az 1 éves fiunkat, jól elvan vele. Meg nem árt, ha ő is el tudja látni egyedül.
Nem kötözködni szeretnék, de a hatos válaszoló írta, hogy férjnek haza kell érnie fürdetésre. Több gyerek van? Vagy miért van szükség arra, hogy mindenképpen ott legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!