Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, szerintetek ez sok...

Anyukák, szerintetek ez sok program egy apukának? Ti bánnátok, ha a férjetek ennyit járna el?

Figyelt kérdés
Heti 1 alkalom. Munka után mennek a munkatársaival céges angol tanfolyamra, majd beülnek sörözni. 10-11 között és haza. Nem részeg, állítása szerint 1-3 sört iszik.
2013. márc. 27. 14:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem sok, nálunk is elmegy a párom csak a haverjaival hetente 1szer, nincs ebben semmi rossz. Én is eljárok ugyanúgy néha csak külön a barátnőimmel, de ritkábban, mert ők is ritkábban érnek rá.
2013. márc. 27. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom soknak.

A párom heti 2x jár focizni esténként, 1x ő megy kocsival, akkor hazajön egyből, 1x viszont viszik-hozzák, így akkor szokott iszogatni.

Kizárólag a gyerekeink lefektetése miatt morgok néha, mármint hogy azon a 2 napon egyedül kell fürdetnem-fektetnem a 2 ördögfióka fiúnkat, ami sokszor fárasztóbbnak tűnik, mint egy munkával töltött nap :))))

Ja és én is járok edzeni heti 2-3x, így nálunk ez kölcsönös és szerintem csak így lehet igazságos.

Kérdező, neked jár "kimenő"? :)

2013. márc. 27. 18:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kapcsolatban mindkét félnek joga van kikapcsolódni együtt is és külön is akkor ha már gyerekük van ugyanis nem szűnnek meg ember lenni.heti egy alkalom sörözés,vagy akármi, 2-3 hetente egy közös vagy barátokkal való iszogatás,kerti parti kisebb buli simán belefér.
2013. márc. 27. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem sok. Én például most hetente 2-szer járok angolra, és ilyenkor apuka fürdeti és fekteti az 1 éves fiunkat, jól elvan vele. Meg nem árt, ha ő is el tudja látni egyedül.

Nem kötözködni szeretnék, de a hatos válaszoló írta, hogy férjnek haza kell érnie fürdetésre. Több gyerek van? Vagy miért van szükség arra, hogy mindenképpen ott legyen?

2013. márc. 28. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!