Anyukák, szerintetek ez sok program egy apukának? Ti bánnátok, ha a férjetek ennyit járna el?
Figyelt kérdés
Heti 1 alkalom. Munka után mennek a munkatársaival céges angol tanfolyamra, majd beülnek sörözni. 10-11 között és haza. Nem részeg, állítása szerint 1-3 sört iszik.2013. márc. 27. 14:56
3/14 anonim válasza:
Ó, összetenném a két kezem, ha csak ennyit járna el.
5/14 anonim válasza:
Ennyi simán belefér!
15 hónapos a fiunk, de heti egyszer én is elmegyek kávézni a barátnőkkel! Addig a férjem vigyáz a gyerekre!
Pénteken pedig ő űzi a hobbiját és van,hogy utána beülnek egy sörre!
6/14 anonim válasza:
Az angol belefér, ha fürdetésre (8 óra nálunk) haza tud jönni. Viszont a rendszeres sörözés semmiképpen nem fér bele nálam!
7/14 anonim válasza:
Nálunk a férjem havonta egyszer megy el sörözni, kb. délután 5-től, és éjfél körül ér haza.
Nekem ez is és az általad írt is belefér.
8/14 anonim válasza:
Szerintem heti egy kimenő jár mind a két szülőnek. Ha a férj nem sztriptízbárba jár és tényleg nem hulla részeg minden héten, akkor simán jó.
9/14 anonim válasza:
Nálunk is így van, heti egyszer fociznak, utána söröznek, kb. ő is 10-11 között jön haza. Ahogy én is elmegyek heti egyszer edzésre, és utána én sem sietek haza, bár 9-10re azért én itthon vagyok. De havi egyszer ezen felül más barátnőmmel összeülünk. Ezeken az alkalmakon kívül általában nem járkálunk külön el, csak kivételes esetekkor.
Szerintem ennyi pihenő mindkettőnknek jár :)
10/14 anonim válasza:
Mnidkettőtöknek joga van kikapcsolódni, feltöltődni, külön is. Ha mindenhová együtt jártok, megkérdezhetitek egymástól: mi volt ma veled? Az ami veled. - Ez tök uncsivá tenné a kapcsolatot. Minkor megismerkedsz valakivel, egy színes, seját világgal rendelkező embert szeretsz meg. Nem szabad ennyire lekötni a másikat. Senkinek sem esne jól, ha bekorlátoznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!