Majdnem 22 évesen 0 bennem az anyai ösztön, a gyermek utáni vágy, sőt a babákat idegesítőnek tartom. Jár valaki hasonló cipőben? Gyerek nélkül is lehet teljes az élet?
Lassan betöltöm a 22 évet, de egyszerűen nem kedvelem a kicsiket..aranyosak és édesek tudnak lenni (főleg mikor alszanak), de a gyerekről rögtön a sírás, nyafogás jut eszembe, meg hogy bekakil, bepisil..viszont ha meglátok bárhol egy állatot, ami úgy általában véve aranyos, tehát nem pók meg sáska vagy béka, akkor rögtön olvadok, magánéletemben is nagy állatvédő vagyok és adóm 1%-át is állatos szervezetnek ajánlom fel, nem pedig humánnak. Falusi vagyok, sok állatunk volt mindig is, valószínűleg ez is közre játszik, viszont a rokoni körben (még) nincs kisbaba senkinek, szóval nincs mitől felébredni az anyai ösztöneimnek.
Senki nem siettet a gyerek miatt, most épp párom sincs, csak elgondolkodtam ezen a kérdésem..hogy ezt lehet egy picit erőltetni kell és beindul vagy csak nem vagyok anya típus?! Szerintetek lehet teljes egy élet baba nélkül?
Cseszegető válaszokat nem kérek, de minden egyéb normális jöhet..köszönöm nektek! :)
Szia!
19-20 évesen az elkötésen gondolkoztam... Rosszul voltam szabályosan a gyerekektől...
21 éves voltam mikor jött egy Férfi aki kiváltotta belőlem azt az érzést, hogy az Ő gyermekének akarok az anyja lenni és úgy is lett!
5 éve vagyunk együtt 3 és fél éves a fiúnk a második babánkat sajnos még a terhességem alatt pár hete elveszítettük. Imádom semmit nem tennék másképp és örülök, hogy nem kerestem egy mindenre hajlandó dokit!
Nekem senki nem volt a környezetemben akinek gyereke lett volna... Sőt... Mikor csecsemőt láttam se tartottam őket szépnek hiába növekedett már a pocakom! Mikor 4D ultrahangon voltunk nyitva volt a Fiúnk szeme és mondtam a Páromnak hogyha éjjel ez a gyerek így fog rám nézni én fel nem kelek megetetni!
:)
Nem mindig habostorta, nem mindig a legszebb és legjobb, de viszont egy igazi csoda. Ezt én se értettem sokáig, hogy hogy lehet és mint lehet annyira szeretni az anyaságot viszont tudom, hogy minimum 3-4 gyereket akarok (de ha mindenből jut nekik azaz időből pénzből és energiából akár több is lehet!)!
Ha meg nem lesz gyereked akkor mi van? Van aki nem akar fiatalon se és nem is lesz neki később se... Valaki akar és sajnos nem lehet (mint nekünk is küzdeni kell érte, hogy születhessen gyermekünk és hogy a Fiúnk is megszülethessen sok mindenen mentünk át!) Van aki így, van aki úgy fog reagálni, de az a lényeg, hogy Te élj boldog teljes életet! Lehet csak 40 évesen tör ki az ösztön lehet, hogy soha... Majd meglátod és érezni fogod mit akarsz!
ja és megjegyzésként... Más gyerekét nem szeretem, nem idegesít vagy zavar de nem szeretem.... keresztfiam és a családban lévő kicsik (ahogy én szültem utána mintha lavina indult volna, mindenki rákapott a babázásra :) )
De a lényeg, hogy az ovis beszoktatás az idegrendszeremnek survivor tábor volt... 42 gyerek ordít :s Rémálom...
keresztfiam és a családban lévő kicsik mások! Ők a szívemhez közel állnak, és szeretem őket, de ők is teljesen mások, mint a sajátom.
Nővérem Fia (keresztfiunk) Ő sokszor aludt nálunk csecsemőként is szabályosan utáltam hozzá felkelni éjjel... a hideg rázott mikor forgolódott mert a Fiunk már átaludta az éjjelt nem volt nyűg erre 3 óránként kelhettem megint... Teljesen más volt, mint a sajátomhoz kelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!