Mit jelent a "vérkismama" kifejezés?
Mostanság negatív jelentésben gyakran használják a kategóriában, azért is ide irtam ki a kérdést.
Pontosan mit értenek ez alatt akik használják, vagy honnan jött éppen ez a kifejezés?
Szerintem még azokat is ide lehet sorolni, akik unatkoznak és agyba-főbe szidják a kérdést feltevőket, legyen az nő vagy férfi, tök mindegy. Azt kiváltképp szeretem, mikor ír valami tök bunkó és sértő választ és odaírja, hogy
"Rohadj meg.
26 hetes kismama"
Azt viszont nem szeretem, mikor férfiak tucatjai teszik fel arról a kérdést, hogy hogy bújhatnának ki a gyerektartás fizetése alól és aki esetleg megjegyzi, hogy ez nem a leghelyesebb dolog, az egyből pénzéhes ősanya, miközben mondjuk csak egy átlagos diák, vagy gyerek nélküli, akinek helyén van az értékrendje.
Nem is az a negatívum igazán, hogy felteszi magáról a képet, mondjuk ez elég intim dolog, szerintem nem illő egy kismamához, másrészt meg ugye felesleges is, de ez hagyján, hanem az a gáz, hogy amikor viccelni próbálsz velük, akkor felháborodnak és izomból töröltetnek mindent ami nem:
"21 hét, és kislány. Gratulálok"
"Nagyon szép kismama vagy!"
Még akkor is, ha egyébként egy 120 kilós medve.
A másik meg a terhességi teszt kérdések képpel. A világon nincs ott még egy csík, de 20-an magyarázzák, hogy ők látnak ott még egyet csak nagyon halvány. Minek kell valakit félrevezetni...
Egyébként én is csak azért nézegetem a kategóriát, meg a kérdéseket, mert érintett vagyok a témában.
Jajj, a terhességi teszt fészbúkon. Hát fujj!
A használt vécépapírt nem akarja feltenni???
Meg az a pillanat amikor a trutyis, megviselt fejszerkezetű gyerekről tolják fel a képet, hogy jajj tiszta apja!
Hát inkább olyan mint egy krumpli.
Persze ilyenkor kapom azt osztást, hogy pedig gyönyörű, meg csodaszép, meg hogy mondhatok ilyet anyaként.
Ez olyan, mintha néznénk egy tulipánhagymát és azt mondanánk rá, micsoda gyönyörű virág. Majd az lesz.
Az én gyerekekm sem volt éppen egy szép látvány: véres volt, trutyis mekóniumos és oolyan vörös mint Sinestro a Zöld Lámpásból. Mindamellett szegénynek hamar elege volt a világból.
Szép gyerek lett. Ennyi. Persze tudom, mindenkinek a sajátja az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!