Mit csináljak Tesiből kaptam egy 1-est? Anyám meg fog ölni.
Figyelt kérdés
Most 3,57 az átlagom.
Egy kettes miatt ideges, a taninformot meg megfogja nézni.
Osztályból szinte mindenki 1-est kapott.
Majd ő dönt helyettem sok mindenben, pl.: tanulás, barátok, lányok.
2013. márc. 26. 18:50
11/16 anonim válasza:
Mondd el anyukádnak, ne várd meg, míg magától jön rá. Mondd meg, hogy 10ből csak 4 sikerült így egyes lett. Erre nem mondhat semmit, hiszen ez nem olyan, hogy nem próbálkoztál, nem tanultál.
12/16 anonim válasza:
Nem tudom hanyadikos vagy,de Ha nem tesivel akarsz tovább menni,akkor sehova nem is kell. Ezt elmondhatod anyukádnak is, ahogy sok tárgyat teljesen figyelmen kívül hagynak továbbtanulásnál, nem a tesi lesz a döntő. Ha a matek,magyar,töri,idegennyelv és egy természettudományos tárgyból a jegyeid stabilak és jók akkor a jelenlegi rendszer szerint teljesen rendben vagy.
13/16 anonim válasza:
Szard le, hogy mennyi az átlagod tesiből, mert az sehol nem számít... (kivéve a testnevelési főiskolán.. de gondolom nem oda akarsz menni)
14/16 anonim válasza:
Én is azt akartam kérdezni,mint az első.
15/16 anonim válasza:
az a szülő a testnevelés jegy miatt problémazik az hülye! ebből fogsz megélni? ebből fogsz felvételizni? kb olyan tárgy mint a rajz vagy az ének. persze nem kell belőle megbukni, de ha egyébként nem tanulsz rosszul akkor nem hagyják hogy tornaból megbukj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!