Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen támogatásra lehetek...

Milyen támogatásra lehetek még jogosult Gyesen lévő egyedülálló anyaként?

Figyelt kérdés
Emelt családi megvan.de innentől semmi.
2013. márc. 26. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ovis a gyerkőc? Ha igen akkor kedvezmény a kajára, de az is attól függ, hogy mennyi a bevételed...
2013. márc. 26. 09:22
 2/7 A kérdező kommentje:
bölcsis,és azt már megkaptuk,de az csak annyi,h nem kell fizetni a bölcsiért.tehát nagyjából ugyanott vagyok ha nem találok melót.mert jelenleg ugye még gyes,van pár hónapom,h találjak munkát.
2013. márc. 26. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Gyes mellett is lehet 6h-ban dolgozni, de amúgy szociális segély is van én úgy tudom, hogy az egy évben 2* jár és nem nagy összeg 5000 ft egy alkalom...de gyerektartást nem kapsz? Első voltam
2013. márc. 26. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
AZ emelt családin kívül semmi nem jár. Minden más támogatás jövedelemhez kötött.
2013. márc. 26. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:

önkormányzatnál érdeklődj

rendkívüli gyermekvédelmi támogatás

2013. márc. 26. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyermekvédelmi támogatás, évente kétszer kb. 6 ezer Ft, általában már mindenhol Erzsébet utalványban adják. Önkormányzatnál lehet igényelni. Esetleg lakhatási támogatás. Más sajna nem nagyon van.
2013. márc. 26. 11:15
 7/7 zabmester ***** válasza:

Annak alapján, hogy valaki egyedülálló, sajnos csak az az ezressel megemelt családi pótlék van. Minden más jövedelemhez kötött. Van ugye a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, így a bölcsi után nem kell fizetni, illetve évente kétszer kb. 6000 forint támogatás (utalványban). Kérhetsz rendkívüli gyermekvédelmi támogatást is alkalmanként, ugyanott, ahol a rendszerest igényelted. Lehet még kérni lakásfenntartási támogatást, ez függ a jövedelemtől és a lakás nagyságától is.

Viszont mivel gyes-en vagy, más rendszeres ellátást nem nagyon tudsz igénybe venni.

Gyerektartást fizet az apuka? Ha nem, akkor még azt kéne valahogy elintézni, vagy ha nem tud fizetni, akkor állam által megelőlegezett gyerektartást kérni.

2013. márc. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!