Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emelt családi pótlékot kapok,...

Emelt családi pótlékot kapok, mert egyedülálló vagyok, jár az utazási kedvezmény?

Figyelt kérdés
Mennyi és hogy kell intézni?
2013. febr. 25. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy nem jár utazási kedvezmény. Az csak tartós betegség esetén jár. Azért, mert a beteget esetenként többször többféle vizsgálatra kell vinni, olykor messzire is.
2013. febr. 25. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem jól tudom,de a tartósan beteg gyerekek szülei részesülnek utazási kedvezményben.A tartósan beteg gyerek utáni családi pótlék,és az egyedülállóként kapott nem ugyanaz.Bár mindkettő "emelt összegű".
2013. febr. 25. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:
akkor félreolvastam vmit.köszi!
2013. febr. 25. 16:00
 4/4 zabmester ***** válasza:
100%
Ezt egyszer én is benéztem, de az az "emelt" nem ugyanaz az "emelt". Tulajdonképpen nem is illik rá ez a megnevezés, csak egyszerűen így van megállapítva, hogy aki mondjuk egy gyereket nevel egyedül, az egy ezressel több családit kap, mint ahol két szülő van. Szóval bárhol, ahol emelt családi pótlékot emlegetnek, mint valamilyen kedvezmény feltételét, az a tartósan beteg gyerek után folyósított, magasabb összegű családi pótlékra vonatkozik.
2013. febr. 26. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!