Gyedről lehet egyenesen menni újra tgyásra?
Figyelt kérdés
Nem tudom sajnos elintézni hogy akár még papíron is dolgozzak akár egy hónapot is. Rosszabbul járok? Az elsőnél megvolt a munkaviszonyom. 2008. jún. 11. 08:09
2/5 anonim válasza:
Mehetsz csak nem kapsz annyit! Számoltasd ki TB szakértővel, és senki másra ne halgass! Asszem 2008. jan. 1 óta az az új szabály, hogy a munkaviszonynak meg kell lennie, ez esetben már nem tudom, hogy mire lennél jogosult. (Lehet csak Gyesre).
3/5 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok! Én azt csinálom majd, hogy visszamegyek dolgozni ( kénytelenek alkalmazni ugye) és kiveszem a szabimat. Amint az elfogyott szülési szabira megyek. Szerintem ez neked is járható út, bár....
Én közalkalmazott vagyok, lehet, hogy nekem egyszerűbb.
4/5 A kérdező kommentje:
ha így papíron visszavesznek és kiveszem a szabit, ettől függetlenül 1 napot sem kell bemenni tényleg dolgozni, ugye? remélem jól értelmeztem! mert akkor ez így lehet hogy megoldható lenne!...
2008. jún. 12. 08:02
5/5 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok!
Nekem azt mondták ne menjek vissza mert akkor az a pár nap szabi lesz az alapja a pénzemnek:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!