Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen a családom?...

Miért ilyen a családom? Túlreagálom, tényleg hibáztam?

Figyelt kérdés
A harmadik babát várom, lassan már szülök. Nagyon fáj mindenem ráadásul egész nap egyedül vagyok a gyerekekkel. A nagypapám névnapját elfelejtettem, csak másnap jutott eszembe. Erre mindenki rám mérges most, hogy hogy lehetek ilyen bunkó, hogy még egy telefont sem eresztettem el. Tök rosszul esik, azt sem tudom ki vagyok nagyon rosszul vagyok. Menni alig tudok úgy fel vagyok vízesedve stb. És akkor én rám fúj mindenki???
2013. márc. 24. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
akkor én is mondok valamit. a párom testvére a saját édesanyának nem tudja mikor van a szülinapja mindig úgy kell emlékeztetni minden szülinapra vagy névnapra. de bezzeg ha az övé van elfelejtve akkor neki áll feljebb.
2013. márc. 24. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt szoktam mondani, hogy a névnapot azért találták ki, hogy minél több rokonod sértődjön meg, ha megfeledkezel róla :) én legtöbbször azt sem tudom hányadika van, ráadásul még a saját névnapom is elfelejtem, nem tudom mikor van Kinga nap vagy Lajos nap. Nekem is vannak ilyen sértődős rokonaim meg barátaim, úgyhogy más nem, de ha másnap kapcsolok, hogy névnap volt tegnap, legalább egy sms-t küldök. Persze ők nem viszonozzák, talán azért, mert tudják, hogy marhaságnak tartom, hogy ilyenen megsértődjék az ember.
2013. márc. 24. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Jaj, ne törődj vele. Ilyen esetben abszolút érthető, hogy nem ez a legnagyobb problémád. Én apukám is megsértődött egyszer, mert nem köszöntettem fel, mert elfelejtettem, holott engem ő és a felesége szerintem még soha életemben nem köszöntöttek fel. A névnap nekem amúgy sem ünnep. Majd megbékélnek.
2013. márc. 24. 21:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen de egy kicsit rosszul esik, hogy anyámékat meghívták, minket meg nem. Csak küldtek a tortából és ennyi... azért rosszul esik.

De mindegy, tényleg nem vagyok jó passzban.

2013. márc. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!