Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr. Lajis Tímeáról (Uzsokiban...

Dr. Lajis Tímeáról (Uzsokiban dolgozik) milyen véleményetek van? Vállal terhesgondozást és szülést magán úton?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 17:24
 1/5 anonim válasza:
0%
Aug.24-én szültem az Uzsokiban. Nem volt fogadott dokim, de ő volt az ügyeletes. Reggel 7-től voltam a szülőszobán, valamikor délután 1 után -gondolom- eszébe jutott, hogy megnézhetne. Arrogáns, nagyképű, beképzelt és még fokozhatnám... Valószínűleg azért is, mert nem adtam pénzt, de akkor is! Vita lett, kértem egy másik orvost. Aztán jött a Gerencsér Géza dr. Egy teljesen más hozzáállás, segítőkész stb. A szülésznők, akik aznap voltak: Vera, Magdi. Ők viszont annyit segítettek, hogy azt nem lehet csak így leírni. Emberiek, segítőkészek,mosolygósak=nagyszerű szakemberek. Nem akarlak elíjeszteni. Rajta kívül mindenki kedves volt, és segítőkész. 2 hetig voltam bent. Szülés előtt 1 hét, szülés után 5 nap. Nővérek, dokik csecsemősök, mindenki "jófej", de ez a nő... Inkább válaszd: Gerencsér, Sztakó, Lukács, Csapó. De ha írsz privibe, akkor válaszolok még a kérdéseidre.
2009. szept. 22. 09:38
 2/5 anonim válasza:
Ellent kell mondjak az előttem írónak. Természetesen az éremnek két oldala van. Nekem sem volt fogadott orvosom. Terminustúllépés miatt naponta jártam CTG-re, és mindig ő írta alá, vizsgált meg, és minden kérdésemre válaszolt. Nem mondom temperamentumos, de én nem vettem észre, hogy arrogáns lenne. Sőt azzal aki kedves volt hozzá, ő is kedves volt.Nekem meg kellett indítani a szülést, mert a 41. hétig babus nem akart megszületni. Ő rakta fel a zselét, és bár nem volt ott minden percben velem, én nem éreztem, hogy elhanyagolna. A szülőszobás csajok mondták, de én is láttam, hogy rengeteget lót-fut, mivel sok az osztályos munka. Amikor benézett hozzám beszéltünk, ha kellett megvizsgált,és mindig megmondta mit miért csinál. Végül 10 óra vajúdás után megszültem, és neki köszönhetem, hogy minden rendben volt. Végig nagyon figyelmes volt, viccelődött, pedig én sem adtam neki pénzt, nem lett volna kötelessége. Gyermekégyban is meglátogatott, érdeklődött a hogylétünk felől. Végig nagyon rendes volt, nem volt bunkó. Sőt! Sajnálom, hogy az előttem szólónak rossz a véleménye, de én egyáltalán nem osztom. A másodikat biztos nála fogom szülni, mert nagyon megkedveltem.
2009. szept. 30. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is ellent kell, hogy mondjak az első hozzászólónak, én nagyon kedvelem a doktornőt. 2007 decemberében nála szültem a kisfiamat az I. Női Klinikán, nem volt fogadott orvosom, ő volt az ügyeletes. Nagyon kedves, rendes doktornő, annak ellenére foglalkozott velem, pátyolgatott, hogy nem adtam neki pénzt. Nagyon kemény szülésem volt, nagyon hálás vagyok neki, hogy olyan sokat segített.

4 hete pedig a doktornő műtött petefészekcisztával az Uzsokiban, még két év után is emlékezett rám meg a pici fiamra, aki 4320 grammal született. Mindent elmagyarázott, problémamentes műtétem volt, most pedig gyúrunk a harmadik gyerekre, szeretném, ha a doktornő lenne az orvosom.

Nekem csak pozitív élményem volt vele kapcsolatban, de hallottam, hogy a kórházban egy 82 éves nénike panaszkodott rá, hogy nem közölte vele elég kíméletesen, hogy gyógyíthatatlan beteg.

Válaszolva a kérdésedre, vállal terhesgondozást és szülést, ha nem tévedek, akkor talán 50 vagy 60 ezer ft-ot kér a szülésért.

2010. jan. 12. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ellent kell mondanom annak az illetőnek aki ilyet irt LAJIS TÍMEA doktornőről,mert hihetetlen gondoskodás árasztja el,és nagyon kedves aranyos!Sokan örülnének neki ha ilyen orvosnál szülhetnének!!Én is nála szültem,ő volt ügyeletbe január elsején,és nem éreztette hogy szívesebben lenne otthon mint a kórházba!!Pedig ünnepek alatt ki nincs igy ezzel?Nagyon jó orvos,és segítőkész,nagyon oda figyel a pácienseire,mindenre készségesen válaszol,türelmes,és egyáltalán NEM AROGÁNS!!Én sem adtam neki pénzt,MERT NEM FOGADTA EL!!Azt mondta nagyobb szüksége lesz a picinek rá!Szégyenlem is magam érte,és hozzá fogok járni,mert egy ilyen jó orvos mindent megér!!!Ha kérne is pénzt,akkor is odaadnám!Hálás vagyok neki,és örülök hogy ő segített világra hozni a második lányomat!!
2010. máj. 18. 14:57
 5/5 anonim válasza:
Lehet hozzá vinni dúlát, mit gondoltok? Szeretném, ha női orvosom lenne, de ha dokibá vállal szülést segítővel, akkor megalkudnék azzal a lehetőséggel is.
2016. febr. 10. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!