Interaktiv kiskutyáról mi a véleményetek?
Én irtam ki a múltkor hogy kiskutyát szeretnénk a lányunknak.Aztán átgondoltuk,Ti is segitettetek,és lebeszéltük magunkat róla.Viszont mivel annyira boldog ha kutyát lát,simogathat,hogy nézegettem a neten,és találtam olyan kiskutyákat,amik olyasmik mintha élnének.Linkelek képet,esetleg van itt olyan anyuka akik vettek a gyerkőcnek?
Főleg a samby kutya érdekelne.
Szerintem jó egy ilyen dolog. a gyereke szeretik az ilyet.
de ez a márkát megnéztem, én nem adnék egy ilyenért ennyi pénzt ki. szerintem nem a legjobb minöségek közé tartozik.
ha ilyet vennék akkor csak FunReal márka. már vettem pár apró állatot az unokaöcsémnek és unokahugomnak, és ök nem aza vigyázós fajta, söt szerintem nyáron kinti életet élnek a játékok, és simán müködnek, nincsenek eltörve és imádják.
Nekem 2 lányom van, a nagyobbik tavaly kapott karácsonyra egy Samby-t. Eleinte pedig én is azt modtam,hogy soha,mert gagyi biztos, de annyira vágyott rá, és mindenkinek azt híresztelte, hogy neki ilyet hoz a Jézuska, hogy végül az egyik családtagtól megkapták. Élőben egyébként nem is olyan gagyi, nagyon finom, puha bundája van, és tök aranyos, igaz, a vonítása kissé hangos, de én csak nevetek rajta. A gyerekeim imádják, a kisebbik játszik vele gyakrabban, ő most 2 éves.
Szerintem nyugodtan megveheted, nem fogod megbánni, biztos fog tetszeni a kislányodnak!!!
(Emlékszem, gyerekkoromban én is nagyon szerettem volna kutyát, de nem lehetett, ezért mindig arról álmodoztam, hogy legalább egy robot kutyám lehetne, olyan, ami elég élethű. Volt ugyan egy neonsárga tacskóm, ami tudott sétálni, imádtam, nyolcvanas években ki tudja,hol szerezték a szüleim), de hát szegény mégiscsak neonsárga volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!