Van valakinek jó ötlete?
Figyelt kérdés
Sajnos a férjem munkanélküli lett,három kisgyermekünk van,na meg nem kevés lakáshitel...Olyan ötletek érdekelnének,amivel itthonról egy kis bevételhez juthatnánk.2013. márc. 23. 13:55
1/2 anonim 

válasza:

férjed elmehetne építkezésre, biztonsági őrnek.. ezek azok a helyek ahová űllandóan felvesznek és nem is fontos, h szakirányu végzettsége legyen, plussz ha jó helyet fog ki, nem kevés a pénz sem. (jó nem több százezer, de jobb, mint a semmi). Ideiglenes megoldásnak jók szerintem!
Otthon végezhető munkát nem tudok. Főleg nem 3 kisgyerek mellett... ezt az oldalt találtam: [link] nem tudom mennyire hatékonyak ezek.. sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi:)A biztonsági őröket is csak érvényes kártyával alkalmazzák.Egyébként van ilyen végzettsége,meg érettségi,meg két másik szakma...Csak olyan hülye helyen lakunk(Tolna megye),hogy minden melóhely messze van,így a fizetés elég nagy százaléka elmegy csak az utazásra...Járt már ő 120 meg 140 km-re is dolgozni,csak nem érte meg:(
2013. márc. 23. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!