Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kistricikli húsvétra? Van...

Kistricikli húsvétra? Van valakinek ötlete ami bevállt és szereti a gyerkőc.

Figyelt kérdés
10 hós
2011. márc. 16. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:

10 hónaposnak inkább bébitaxit vennék.

Ilyesmit:

[link]

Tricikli nem jó,még pici hozzá, csak nézegetnétek még jó pár hónapig, más nem történne vele.

2011. márc. 16. 20:58
 2/8 A kérdező kommentje:

igazából úgy láttam valahol egy anyuka tolta benne épp hogy ülni tudó kisfiát, van biztonsági öv, karfa körbe, igy nem esik ki, de van rajta pedáll meg minden biztonsági dolog leszedhető és bicikli lesz belőle ha már tudja hajtani.

ja, meg van a feje fölé hajtható napvédő

nagyon aranyos, csak sehol nem találom hol lehet ilyet kapni

2011. márc. 16. 21:04
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

na, közbe ezt találtam, de ez nem pont olyan, csak hasonló, de nem tünik olyan biztonságosnak

2011. márc. 16. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
csak szögletes dolgokat ne vegyél mer nekem unöcsém megkérdezte h nem fájt a nyuszi segge mikor a tojás hejett bicajt tojt XD
2011. márc. 16. 21:10
 5/8 A kérdező kommentje:
még nem tud beszélni :) de aranyos lehetett a kissrác mikor megkérdezte
2011. márc. 16. 21:15
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

S.O.S. van valakinek tapasztalata???

2011. márc. 16. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia, megint az első vagyok.

Én az olyan gyermekjárművek híve vagyok, amit ők pedáloznak, hajtanak, tekernek, stb.

Én biztos nem vennék olyat, amivel még nekem kell dolgoznom, pl ebben az esetben tolni kell. Az a jármű lényege, hogy a gyerek elfáradjon, és nem az, hogy én elfáradjak a tolástól.

De ez csak az én véleményem, inkább írd ki megint a kérdést, hogy más mit gondol erről a tricikliről.

Bocs az offért.

2011. márc. 17. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Én ha vettem volna a fiamnak, akkor ilyet vettem volna, amit belinkeltél. Szerintem ez nem csicsás, később ha a tricikli részét használja, nem lesz "égő", hogy egy csicsamicsa nyuszikát vagy stb.-t teker.

Ha most lenne az én fiam is 10 hónapos, lehet, hogy vennék neki, azért, hogy ne mindig a babakocsit használjuk, könnyebb ezzel lemenni, bár nem tudom, tolni mennyivel könnyebb. De: mivel a fiam pont ősszel volt 10 hónapos, télre nem vettem neki, most meg már 16 hónaposan feleslegesnek tartom a korlátot, és az meg tényleg felesleges ilyen "nagy gyereknél", hogy csak ül rajta, én meg tolom. Akkor már inkább motort viszünk le, vagy a bébitaxit (első link). Azon kellően kifárad. (bár még nem nagyon érdekli ez sem)

A tricikli is jó találmány, ha már tudja tekerni, de az majd később lesz. Viszont akkorra meg már lehet, érdemesebb egy futóbiciklit venni, bár ez majd 2,5 év körül van.

Szóval ha mindenképpen szeretnél ilyet, akkor szerintem ez jó, amit linkeltél, de nem fogjátok sokáig kihasználni szerintem. Lassan elkezd járni, tavasszal, nyáron, meg szaladhatsz inkább utána, szerintem nem fog megülni benne.

2011. márc. 17. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!